Vægtstyring

3-dages vanddisinformation

Pin
+1
Send
Share
Send

3-dages vanddiet, en fad diæt, blev skabt i 1980'erne af et ukendt individ og bruges stadig ofte i dag. Denne kost er beregnet til at blive brugt til at opnå hurtige og kortsigtede vægttabsmål. Den 3-dages vanddiæt involverer lavt kalorieindhold. En diæt bør bare drikke intet andet end vand i tre dage. Der er ingen mad eller kostpiller involveret i 3-dages vanddiet. Med vand fri og let tilgængelig, har mange vendt sig til vanddiet til en hurtig vægttab fix.

Kosten

Den 3-dages vand kost kræver dieter at tage i intet men vand i tre dage lige. Ved at drikke rigeligt med vand, nærer dieters musklerne, mindsker opblødning, opretholder en følelse af at være fuld og forhindrer opbygning af fedt ifølge Mackie Shilstone, forfatter af "The Fat Burning Diet." 3-dages vanddiet tjener også som et afgiftende system. Som kosthold tager kun vand ind, kan han forvente at skylle ud alle de uønskede toksiner, der er akkumuleret i hans system.

Videnskab bag kosten

Ifølge Institut for Psykoaktiv Forskning er teorien bag 3-dages vanddiet koldt vand, der får kroppen til at skabe varme. Når koldt vand indtages, vil kroppen brænde ekstra kalorier for at opvarme vandet til kroppens normale temperatur 98,6 grader. Jo koldere vandet, jo hårdere kroppen skal arbejde for at forblive varm. Således brænder flere kalorier. Ved at drikke vand er det mindre sandsynligt, at en diætmand opdager, at de er sultne. Vand giver en fuld følelse uden at spise.

Fordelene

Det nummer et problem, der adskiller 3-dages vanddiet fra andre kostvaner, er dens omkostninger og tilgængelighed. Alle har adgang til vand, og de eneste omkostninger ved vand er en dieter månedlige vandregning; Som resultat kan alle give denne diæt et forsøg. 3-dages vanddiet kan medføre, at en diætmager taber 3 til 5 lbs. af vandvægt på få dage. 3-dages vanddiet bruges generelt til særlige lejligheder, hvor enkeltpersoner gerne vil slippe et par pounds hurtigt.

Ulemperne

3-dages vanddiet er en yoyo kost (som taber sig, går i vægt, taber sig osv.) Og må ikke bruges mere end tre dage ad gangen. Yoyo slankekure er ikke en god vane at komme ind i. Et flertal af personer, der deltager i en 3-dages vanddiet, vil sandsynligvis genvinde alt vægttab. 3-dages vanddiet er heller ikke til dem, der lider af alvorlig sygdom eller genopretter sig fra enhver form for operation. Der er farer at sulte sig selv. Manglende vitaminer kan føre til nedbrydning af muskler, fordi blodsukker komplikationer fører til diabetes eller dehydrering. Vanddræt giver også trang til hyppig vandladning.

Effektivitet

Ifølge Institut for Psykoaktiv Forskning er der ikke udført nogen forskning på 3-dages vanddiet. Den eneste støtte til succesen med 3-dages vanddiet er internet-testimonials. En middelaldrende mand fra Arizona har hævdet at tabe næsten 10 lbs. pr. måned ved at bruge 3-dages vanddiet månedligt i forbindelse med sund kost og motion resten af ​​måneden. Ved at integrere 3-dages vanddiet har individer angivet, at de har mistet 50 til 70 lbs. om et år. Ifølge Cleveland Clinic er konceptet bag 3-dages kosten i høj grad afvist af almindelige læger, diætister og American Heart Association. Undersøgelser giver, at vægten ikke kan gå tabt af forgår mad. Modstandere af denne kost finder ud af, at mad er nødvendig for at tabe sig.

Pin
+1
Send
Share
Send