Mad og drikke

Er Clamato Juice Sund?

Pin
+1
Send
Share
Send

Clamato juice eller tomatjuice infunderet med muslingesaft og små stykker muslingekød, er et velsmagende alternativ til almindelig tomatjuice. Mange bruger det som bunden af ​​en cocktail kaldet en Bloody Mary, men du kan også bruge den som en krydret bouillon til kolde og varme supper. Denne saft er ret høj i natrium, så overvej at forbruge det lejlighedsvis som en godbid. På trods af dette indeholder vitaminer og mineraler det en sund mulighed for nogle mennesker.

Kalorier og protein

En 12-oz. servering af Clamato juice indeholder 90 kalorier, eller 4,5 procent af de kalorier, du bør forbruge hver dag, hvis du følger en 2.000-kalorie kost. En portion af denne drik giver 2 g protein. Du har brug for 46 til 56 g protein i din måltidsplan hver dag. Brug af Clamato juice som base til oksekød supper øger dit proteinindtag og gør det endnu sundere.

Kulhydrater og Fiber

Drikke en servering af Clamato juice, og du forbruger 18 g kulhydrater. Denne mængde står for 5,5 til 8 procent af de 225 til 325 g, du har brug for dagligt. Carbs i Clamato juice spiller en afgørende rolle i funktionen af ​​dit hjerte og hjerne, og de leverer også energi. Derudover tager du 1 g fiber. Du har brug for 25 til 38 g fiber hver dag, men mængden i denne saft bidrager til beskyttelse mod forstoppelse og diarré.

Sukker

Clamato juice indeholder 15 g sukker pr. Portion. Nogle af dette sukker stammer fra naturlige sukkerarter, men nogle er tilsat. Selvom naturlige sukkerarter ikke typisk påvirker dit helbred, kan de tilsatte sukkerarter - de kan forårsage tandforfald, forårsage vægtforøgelse og udløse generel betændelse i din krop, der kan forværre forhold som gigt. Du bør undgå at forbruge mere end 25 til 37 g sukker hver dag.

Vitaminer

Drikk Clamato juice for at øge dit C-vitaminindtag. En servering giver 20 procent af det daglige anbefalede indtag af dette vitamin. C-vitamin er gavnligt for din hud og fremmer kollagenproduktion, hvilket giver et sundt og elastisk udseende. Det påvirker også dit immunsystem. I en servering af Clamato juice får du også 10 procent af det A-vitamin, du har brug for hver dag. Dette vitamin bidrager til dannelsen af ​​slimhinder og hud.

Mineraler

Clamato juice giver kun små mængder mineraler, men selv små mængder bidrager til dit helbred. En portion af denne saft indeholder 2 procent af det jern, du har brug for hver dag. Indarbejde Clamato juice i Manhattan Clam chowder opskrifter som en krydret bouillon hjælper med at øge dit jernindtag endnu længere. Jern fremmer rød blodcelleproduktion, som hjælper kroppen med at få det ilt, det har brug for for at undgå sløvhed. Derudover får du 2 procent af det calcium, du har brug for i en servering af Clamato juice.

Natrium

Én servering af Clamato juice indeholder 1.300 mg natrium, næsten hele grænsen på 1.500 mg pr. Dag foreslog af American Heart Association. Søg efter reducerede natrium sorter for at sænke dit indtag og mindske risikoen for højt blodtryk. Overskydende natrium i din kost kan også udløse vandretention i dine ekstremiteter.

Pin
+1
Send
Share
Send