Sport og fitness

Hvordan taber Wrestlers så hurtigt?

Pin
+1
Send
Share
Send

Faste, alvorlige kaloriebegrænsninger, overdreven motion og dehydrering kan hjælpe dig med at komme ind i en lavere brydningsklasse, men du betaler en stejl pris. Du kan føle dig træt, ufokuseret, svag og ligefrem syg som følge af sådan ekstrem, usund taktik. Ingen af ​​disse bivirkninger hjælper dig med at vinde en kamp. Du kan tabe vægtklasser, hvis du søger en vægt, der stadig er sund, men læn dig for dig. Men hvis du er nødt til at ofre smart ernæring eller ydeevne, skal du evaluere dine mål for at bestemme en sikker vægt for konkurrence.

Usund vægtstab taktik

Når en wrestler har sit sind sat på ideen om at konkurrere i en lavere vægt klasse vil give ham en fordel, vil han gøre næsten alt for at skære vægt. Denne berøvelse plejer dog at komme i stykker. At droppe til en lavere vægtklasse gør dig ikke til en bedre atlet - med fokus på træning gør. Når du hurtigt eller stærkt nedbryder kalorier til at tabe sig hurtigt, taber du hurtigt muskelvæv og vand. Din krop registrerer det ekstreme underskud og bruger din magert væv til energi. Dette er den muskel, du har brug for til styrke og udholdenhed i en kamp.

At nægte dig selv kalorier betyder at nægte din krops næringsstoffer, der er afgørende for den rigtige vækst og energi. Ekstrem øvelse for at tabe alt for træt dig, så du ikke er 100 procent klar til en kamp. Laksemidler, badedragt og skære hele næringsstofkategorier - som alle kulhydrater - er strategier, der er ligefrem farlige, og du bør undgå disse taktikker for enhver pris.

Hvis du ikke er forsigtig, kan du endda selv diæt ud af konkurrence. Amerikanske brydningsprogrammer indfører den nationale hydrationsvurderingstest for at sikre, at brydere er sunde nok til at kæmpe. Når en dreng dør under et kropsfedt på 7 procent - eller en pige under 12 procent - anses bryderen for uegnet til at konkurrere.

Fare for dehydrering for brydere

Wrestlers bruger ofte dehydrering som en anden vægtskærende taktik. Vægt i form af vand forlader din krop hurtigt, men efterlader dig træt, mangler i styrke, potentielt svimmel og uden fokus. Dehydrering kan resultere i kramper, varmeslag og - i sjældne situationer - hævelse af hjernen. Symptomer på dehydrering forekommer med så lidt som et 2% tab af dit normale vandvolumen.

For at dehydrere, forstyrrer brydere overdreven sved ved at træne i tunge tøj eller skraldespand; de kan sidde i saunaer og begrænse indtagelsen af ​​væske. Nogle tager vanddrivende medicin, der tvinger vandtab, men kan true sundheden for deres hjerte og nyrer. Brug af disse metoder er også forbudt på gymnasiet og kollegium niveauer, og kunne få dig diskvalificeret fra konkurrence.

Skær kalorier til at tabe vægt

En begrænset, men sund kost hjælper dig med at tabe mere gradvist, med en sund sats på 1 til 2 pund om ugen. Nogle brydere kan sikkert tabe 3 pund om ugen, men vægttab, der er hurtigere end det resulterer i muskelabsorption. God ernæring er en del af ordentlig træning.

At miste et pund af fedt kræver et kalorieunderskud på 3.500 kalorier. Tal med din træner eller en skoledietist for at bestemme din daglige kalorieforbrænding, baseret på dit størrelse og aktivitetsniveau, og opret et dagligt underskud på omkring 500 til 1.000 kalorier for at tabe 1 til 2 pund om ugen. Det er sandsynligt, at du allerede træner en betydelig mængde, så overvej hvordan du kan øge din kalorieforbrænding med enkle taktikker, såsom at gå mere, fidgeting, mens du studerer eller ved at deltage i en yderligere 30-minutters kardio-session med moderat intensitet, der vandt Lad dig ikke udtørre til brydningstræning. At reducere dit indtag af stegte fødevarer, sukker, forarbejdede snacks og sodavand hjælper også dig med at skabe et underskud uden at miste næringsstoffer.

Oprettelse af måltider til Wrestler-vægttab

Mål for en afbalanceret kost, der indeholder omkring 55 til 65 procent af kalorierne fra kulhydrater, 12 til 15 procent protein og 20 til 30 procent fra sunde fedtstoffer. Du har brug for kulhydrater til energi, protein til muskelreparation og vækst og fedt til at absorbere næringsstoffer og støtte din hjerne.

Fokus på at spise kun sunde fødevarer som grillet kød, friske grøntsager, fuldkorn, fedtfattig mælk og frugt. Typiske måltider kan være æg krypteret med spinat og peberfrugter med fuld hvede toast til morgenmad; bøf fajitas med majs tortillas, salsa og guacamole til frokost; og en middag med stegt kylling, søde kartofler og en grøn salat. Snack muligheder omfatter frisk frugt, fedtfattig ost, opskårne grøntsager med hummus, fedtfattig græsk yoghurt og en håndfuld nødder.

Pin
+1
Send
Share
Send