Mode

Sådan plejer du huden under øjnene selvfølgelig

Pin
+1
Send
Share
Send

Huden under øjnene er betydeligt tyndere end huden andetsteds på kroppen. Puffiness og mørke cirkler i dette område - forårsaget af søvnløshed, overdreven drik og endda arvelige faktorer - kan alder ansigtet særligt. Korrekt pleje kan holde denne hud blød og ungdommelig ved at reducere skaden. Uden at vende sig til det nyeste inden for kemisk belæsset hudpleje teknologi, er en naturlig tilgang ganske effektiv til at holde sådan et delikat område på sit bedste.

Trin 1

Fjern sminke fra øjnene forsigtigt. Brug vaselin i stedet for kommercielle makeup removers og en blød klud eller bomuldsbold. Vask dit ansigt med en mild sæbe og varmt vand. Varmt vand tørrer huden ud, så sørg for, at det er lunkent at varme.

Trin 2

Reducer puffiness og misfarvning under øjnene ved at placere en kold komprimering over området i 15 til 20 minutter for at bringe svulmer ned. Kold agurker eller en pose frosne grøntsager er effektive erstatninger til en kold komprimering.

Trin 3

Påfør rå, organisk honning på huden under dine øjne, og lad den sidde i 10 til 15 minutter, før du tørrer den forsigtigt væk med en varm, fugtig klud. Brug honning på din hud to til tre gange om ugen for at hjælpe blødgøre huden og reducere synlige linjer og rynker.

Trin 4

Påfør vitamin E-olier eller creme under øjnene dagligt for at holde huden fugtet for at reducere fine linjer og rynker. E-vitamin hjælper med at beskytte din hud mod UV-stråler.

Trin 5

Drikk masser af væsker hele dagen for at holde din hud hydreret. Caffeinated drikkevarer og alkohol tørrer ud i huden og bør indtages moderat.

Ting du skal bruge

  • vaseline
  • Bomuldskugler
  • Blød klud
  • Mild sæbe
  • Koldpresser eller agurkskiver
  • Rå økologisk honning

Tips

  • Brug solbriller til at beskytte huden under øjnene fra den hårde sol. Øjenposer er ofte resultatet af manglende søvn, overdreven alkoholforbrug og vandretention. Bliv hydreret for at skylle ud toksiner og salt, begrænse alkoholforbruget og ikke skimp på skønhedssøvn for at undgå bløde øjne. Tal med din læge om vedvarende mørke cirkler og puffiness under øjnene for at udelukke eventuelle ukendte medicinske komplikationer.

Pin
+1
Send
Share
Send