Vægtstyring

Er Lemonade Aid i vægttab?

Pin
+1
Send
Share
Send

Lemonade er i stigende grad blevet markedsført i kostprogrammer som et hjælpemiddel til vægttab. Især er Lemonade Diet, også kendt som Master Cleanse, et populært vægttabsprogram, der blev udviklet af Stanley Burroughs i 1940'erne. Lemonade hævdes at hjælpe med at detoxe kroppen ved at slippe af med akkumulerede toksiner og affaldsprodukter fra dårlige kostvaner og miljøkemikalier. Ifølge Mayo Clinic er der imidlertid mangel på videnskabeligt bevis for validering af detoxdiet.

Fordele ved Lemonade

Ifølge The Diet Channel.com og Kimberly Synder, CN og forfatter af "The Beauty Detox Solution" kan citronsaft hjælpe med at nedbryde opbygget affald i fordøjelseskanalen. Det er også en kilde til vitaminer og mineraler, herunder vitaminer C, B og riboflavin og mineraler magnesium og fosfor. Selv om citroner er sure, er en tilstand, der menes at balancere kroppens naturlige syre / alkaliske tilstand, langt mindre sure end den naturlige tilstand i maven og bidrager til at opretholde en sund syre / alkalisk balance i kroppen. Dette mindsker risikoen for sundhedsmæssige problemer, såsom dårlig fordøjelse, halsbrand og allergier. Snyder skriver også, at citronvand hjælper med at mindske risikoen for forstoppelse ved at øge udskillelsen af ​​galde fra leveren.

The Lemonade Diet

The Lemonade Diet eller Master Cleanse er et detox program, der indebærer at drikke en specielt forberedt Master Cocktail for hurtigt og effektivt vægttab. Cocktailen omfatter kombinationen af ​​vand med 10 oz. af frisk citronsaft, en spsk. af ahornsirup og cayenne peberfrugter. Kosten er beregnet til at blive fulgt i en periode på 10 til 14 dage, i hvilken periode devotees drikker seks til otte glas limonadevand dagligt ud over vand og urtete med afføringsmidler. Det antages, at citronadrik hjælper med at skylle kroppen af ​​affaldsprodukter, så organerne kan hvile og reparere og reducere madbehov. Selvom denne kost kan hjælpe vægttab, er tab typisk et resultat af alvorlig kaloriindhold og næringsindtag og mangler videnskabelig gyldighed. Tal med en læge forud for indledning af en diætplan som dette, som kan medføre alvorlige sundhedsrisici.

Modargumenter

Selv om citronade er blevet udråbt til gavn for vægttab, er det blevet hævdet, at der ikke er noget unikt ved det. Ifølge The Diet Channel's Karen Crawford mangler MS, RD, CSP, limonadedrikke fremstillet med vand og ahornsirup næring og er i det væsentlige kun sukkerholdige drikkevarer. Lemonade giver ingen gyldige afgiftningsegenskaber, og citronsaft er simpelthen en svag syre som meget eddike. Andre fælles ingredienser tilsat til limonade diæt drikkevarer, såsom cayenne peber, kan kun irritere mave-tarmkanalen, hvilket fører til diarré. Som det fremgår af Mayo Clinic, indeholder det sundeste vægttab en velafbalanceret kost kombineret med regelmæssig motion.

Advarsel

Pas på detox kostvaner som Master Cleanse eller en variation af Lemonade Diet, der involverer fasting udelukkende på limonade drikkevarer og væsker til kort eller lang sigt. Lavt kalorieindhold og næringsindtag på disse kostvaner øger risikoen for ubehagelige symptomer, såsom hovedpine, kvalme, svimmelhed, mental forvirring, sløvhed og forstoppelse. Desuden kan dårlig ernæring i længere perioder medføre sundhedsrisici, såsom hjerteforhold, der fører til hjertestop, hypoglykæmi og vitaminmangel. Altid rådføre sig med en læge forud for indledning af en ny diæt for at sikre, at individuelle behov er opfyldt.

Pin
+1
Send
Share
Send