Mad og drikke

Kan du spise pærer, mens du er gravid?

Pin
+1
Send
Share
Send

Pærer er sikre at spise under graviditeten; de har lavt kalorieindhold og indeholder flere næringsstoffer, der er særlig vigtige for at forvente mødre. Tilsæt sort til din daglige kost med de mange pæresorter, der findes, herunder Bosc, Bartlett, Anjou, Starkrimson og Comice. Selv om du kan spise pærer almindelig, kan du også tilberede dem på forskellige måder eller lægge dem i smoothies for at høste sundhedsfordelene.

Folat

Pærer giver ca. 14 mikrogram folat pr. Stykke stor frugt, ifølge USDA National Nutrient Database. Selvom det måske ikke ligner meget, når det kommer til folat, skal du få så meget som muligt under graviditeten. Ikke mange fødevarer indeholder folsyre, og derfor anbefaler de fleste læger, at kvinder i den fødedygtige alder tager et supplement, der giver en betydelig del af dit daglige indtag. Folinsyre er særlig afgørende i graviditetens første trimester, når den spiller en afgørende rolle i forebyggelsen af ​​neurale rørlidelser. Det anbefalede daglige indtag af folat til gravide er 600 mikrogram.

C-vitamin

Pærer er en fremragende kilde til vitamin C. Kun én pære indeholder ca. 10 milligram, hvilket er en betydelig del af det daglige anbefalede indtag på 85 milligram for gravide og 75 milligram for ikke-gravide kvinder. C-vitamin hjælper din krop med at bekæmpe infektion, hvilket er særligt vigtigt under stressfulde tider af graviditeten. Spis pærer med fødevarer, der er højt i jern, som ris og bønner eller kød, for at hjælpe din krop med at absorbere jern. Jernmangel er mere almindeligt under graviditeten, hvilket gør C-vitaminindtag vigtigere end nogensinde.

Fiber

Pærer er også en god kilde til fiber, som hjælper med at lindre forstoppelse, et almindeligt graviditetssymptom. Hvis du tager jerntilskud i løbet af din graviditet, kan du være mere tilbøjelig til forstoppelse og skulle spise mange højtfibre fødevarer. Spis pærer med peeling for at få det højeste fiberindhold. Ifølge USDA indeholder en pære 7 gram kostfibre med lidt over 2 gram, der kommer fra pektin, hvilket er en type opløselig fiber, der hjælper i fordøjelsesprocessen.

Kalorier

Du må muligvis se dit kalorieindtag under graviditeten for at undgå overskydende vægtforøgelse, men pærer vil ikke pakke på pundene. En stor pære indeholder 143 kalorier, ifølge USDA. Da de indeholder en høj mængde fibre, er pærerne helt påfyldning og giver et kalorier med lavt kalorieindhold, der også giver dig sund energi til at gøre det igennem dagen. Pærer indeholder to enkle kulhydrater, fructose og glucose, som let fordøjes og giver en sund energi boost.

Pin
+1
Send
Share
Send