Mad og drikke

Magnesiummangel og pseudogout

Pin
+1
Send
Share
Send

University of Maryland Medical Center siger at have en mangel på magnesium i din krop opstår sjældent. Hvis du drikker meget alkohol, kan du lide af en sådan mangel. Du kan også få dine normale magnesiumniveauer udtømt på grund af visse typer medicin eller efterfølgende kirurgiske indgreb. En sådan mangel kan typisk korrigeres gennem magnesiumtilskud eller i alvorlige tilfælde ved intravenøs infusion. En mangel på magnesium kan potentielt producere en bølge af pseudogout på grund af magnesiums virkninger på calciumabsorption fra din krop. Tal med din læge, før du tager et magnesiumtilskud.

Det grundlæggende

Pseudogout blev så navngivet, fordi betingelsen frembringer lignende symptomer på traditionel gigtgigt. Gigt selv opstår, fordi urinsyre opbygges i nogle menneskers kroppe, der danner krystallinske strukturer i fødderne af fødderne. Disse skarpe krystaller irriterer leddene og forårsager betændelse, rødme og smerte. Pseudogout fungerer på samme måde, bortset fra at det dannes af calciumkrystaller. Det moderne navn pseudogout, calcium pyrophosphat deposition, beskriver mere præcist problemet. Hvis du har et overskud af mineralskalcium i din krop, kan det i det væsentlige svømme og sidde fast i dine led, normalt i ét knæ eller det andet. Det tilfører så leddet og producerer smerte.

Calcium

Du har mere calcium i din krop end noget andet mineral under normale omstændigheder. Det påvirker de fleste kropssystemer, herunder muskler, knogler og tænder. Du spiser typisk calcium, når du indtager mejeriprodukter og andre fødevarer. Hvis du tager multivitaminer, får du også ekstra calcium i kroppen. Post-menopausale kvinder har især brug for mere calcium for at styrke deres knogler mod osteoporose, en sygdom, der gør deres knogler skøre. For meget calcium kan imidlertid forårsage bivirkninger, herunder pseudogout.

Magnesium

Magnesium er også et almindeligt mineral, din krop har brug for at fungere. University of Maryland Medical Center bemærker, at mineralet hjælper dine muskler til at fungere ordentligt og hjælper med at producere protein i din krop, blandt andre funktioner. Magnesium hjælper også med at regulere mængden af ​​calcium på arbejdspladsen i din krop. En mangel på magnesium kan forårsage, at der forekommer overkapacitet af calcium i dit system.

Løsninger

Din læge bliver nødt til at arbejde sammen med dig for at få dine magnesiumniveauer tilbage til det normale. Hun kan anbefale et magnesiumtilskud eller måske nødt til at infuse mineralet i din krop intravenøst. Samtidig skal hun behandle dine pseudogout symptomer. Dette vil normalt medføre brug af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, enten solgt i disken eller ved recept. Hun kan også prøve en anden medicin kaldet colchicine, som hjælper med at bryde calciumkrystallerne og lindre betændelse. Begge disse typer af stoffer er også almindelige behandlinger for gigt. Hvis du har et alvorligt pseudogout-problem, kan din læge beslutte at dræne væske fra dine knæled, for at lette trykket der, og derefter ordinere kortikosteroid medicin for at reducere betændelsen.

Pin
+1
Send
Share
Send