Mode

Botox til rynker i læber

Pin
+1
Send
Share
Send

Læben og mundområderne er tilbøjelige til solskader og er konstant aktive i tale og udtryk. Gentagelsen af ​​ansigtsanimation og tale fører til udvikling af folder og riller rundt om læber og mund. Kombiner dette med det naturlige tab af hudelasticitet, der opstår med aldring, og det er ikke underligt, at læber og mund ofte er to af de første steder, hvor rynker dannes.

Botox Fordele

Under en Botoxbehandling injiceres en form for botulinumtoksin i en bestemt muskel. Toksinet binder sig sammen med nerverne, begrænser nerveimpulsgirigering og lammes midlertidigt musklerne. Når det injiceres i musklerne omkring læberne, slipper det dem. Dette kan reducere udseendet af rynkerne bemærket med puckering og "bunny" linjerne, der løber fra den ydre kant af næsen til hjørnet af munden. Denne afslapning af området kan også producere et "pouty" -udseende og reducere nogle af krøllerne rundt om munden, når det ligeledes hviler.

Botox begrænsninger

Botox Cosmetic påvirker muskelkontrol, men det klumper ikke op i slynget eller fodret hud. Selv om der kan synes at være en vis stigning i volumen, når læberne er placeret forskelligt, har dette resultat tendens til at være begrænset. Mange af de små hvilende folder, der ligger rundt om kanterne, forbliver ofte efter behandling. Fyldstoffer kan give bedre resultater end Botox, når det kommer til at tilføje volumen til læberne eller udfylde fine folder.

Overvejelser

Tænk på de slags resultater, du håber at opnå, før du bruger Botox til læbe rynker. Scan før og efter billeder af modtagere af Botox læbe behandlinger og sammenligne dem med dem, der har modtaget læbe fyldstof. Diskuter dine forventninger i en høring af sundhedsudbyderen, som vil udføre proceduren. Virkningerne af Botox varer flere måneder. Uddanne dig selv før du har proceduren kan hjælpe dig med at undgå tre måneder at undgå spejle.

Valg af leverandør

Tabet af evnen til at producere forståelig tale, suge på et halm og et smil ville betydeligt ændre dit liv. Disse tab er alle mulige bivirkninger ved at have Botox injiceret i musklerne rundt om munden. Sæt ikke dit helbred i hænderne på bare nogen. En bestyrelsescertificeret hudlæge, plastikkirurg eller kosmetisk kirurg er de bedste valg, når du leder efter nogen til at administrere Botox. De vil få en bedre forståelse af ansigts muskulære struktur. Kontroller også legitimationsoplysninger, uddannelse og baggrunde for potentielle udbydere.

Advarsel

Botox injektioner i musklerne omkring læberne er lovlige, men dette er ikke en godkendt brug af stoffet af Food and Drug Administration (FDA). Lær mere om mulige bivirkninger og kontraindikationer af Botox, før du planlægger en behandling. Specifikke oplysninger om Botox er tilgængelig fra Allergan, firmaet der producerer det, og også fra FDA. Oplysningerne er tilgængelige på deres hjemmesider. Eventuelle bivirkninger, du oplever, skal rapporteres til Allergan på (800) 433-8871 eller FDA på (800) 822-7967.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Lepper (Februar 2020).