Mad og drikke

Wetzel's Pretzels Nutrition

Pin
+1
Send
Share
Send

Et ønske om en blød prille eller en iskold kold drink kan motivere dig til at stoppe ind i en Wetzel's Pretzels kædesrestaurant, hvoraf mange er placeret i indkøbscentre over USA. Ud over almindelige og aromatiserede bløde pretzels tilbyder Wetzel's Pretzels også fyldte pretzels, pretzel hunde, limonader og sodavand. Mens restauranten ikke tilbyder specifikke ernæringsoplysninger, er der menupunkter, der giver mere i vejen for ernæring end andre. At vælge disse fødevarer og drikkevarer vil holde dit besøg på Wetzel's Pretzels så sunde som muligt.

Plain Pretzels

Den klassiske bløde prille er en af ​​mulighederne hos Wetzel's Pretzels, og i form af fedtindhold kan det være en af ​​dine sundeste muligheder, selvom prilledejen stadig indeholder noget fedt fra tilsætning af olie eller smør. I stedet for at bestille den smarte originale prille, skal du vælge den ikke-smørede mulighed for at skære dit indtag af mættet fedt og natrium. (Se Reference 1) For meget af enten kan øge risikoen for hjertesygdomme. (Se Referencer 3 og 4). Sætcreme og løgfedzel indeholder også mere natrium end den ubølgede original. Du bør også springe over Sinful Cinnamon og Cin-a-Yum, fordi de er belagt med sukker eller en sukkerholdig sauce , og for meget sukker øger risikoen for vægtforøgelse og hjertesygdom. (Se Referencer 1 og 2) Bestilling af en Kids Bitz, som er en halv ordre af pretzelbittene, er en måde at få den smag, du vil have, til mindre fedt og natrium. (Se reference 1)

Bagt ost Pretzels

De bagte ostepindler er for højt i mættet fedt og natrium for at blive betragtet som en nærende tilsætning til din kost. Ostsmeltningen er f.eks. Toppet med smeltet ost, og mens osten leverer protein og calcium, er det også højt i mættet fedt og natrium. (Se Reference 1) Pepperoni Twist er endda federe og saltere, fordi den også har et lag pepperoni på ydersiden af ​​pretzel. (Se Referencen 1) Jalapenos på jalapeno-toppede bagtostkogler leverer lidt vitamin C, men i kombination med osten er disse muligheder også højt i mættet fedt og natrium. Der er virkelig ikke en bedste mulighed, når det kommer til bagt ost-pretzels heller.

Pretzel Dogs

Måske værst af alt, hvad angår mættet fedt og natrium, er de pretzel hunde, som Wetzel's Pretzels tilbyder. Disse er hotdogs indpakket i en blød prille, og kan påfyldes med en bagt ost, hvis det ønskes. (Se reference 1) Hotdogs selv er ret høje i mættet fedt og natrium, men de leverer ikke meget i vejen for vigtige vitaminer og mineraler for at kompensere. Det er nok bedst at springe over hundene sammen sammen af ​​denne grund.

Lemonader og Sodas

Sodas er ret sukkerholdige og forbruge en stor sodavand hos Wetzel's Pretzels betyder, at du kan forbruge 10 teskefulde sukker eller mere i et møde. (Se Reference 5) Den samme sodavand kan også indeholde 150 flere kalorier, (Se Reference 5) og for mange kalorier i din daglige kost vil føre til vægtøgning. Selvom de fleste limonade, hvad enten det indeholder frugtjuice eller ej, leverer noget vitamin C, er det stadig ikke nærende. Frugtsmakede drikkevarer, såsom limonade, kan indeholde 10 eller flere teskefulde sukker, ligesom sodavand. (Se Reference 5) Din bedste drikkevareindsats hos Wetzel's Pretzels er en flaske vand, som er naturligt kalorieindhold og sukkerfri. (Se Reference 5)

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Wetzel's Pretzels Mini Pepperoni Cheese Pretzels Video Review: Freezerburns (Ep452) (April 2020).