Mad og drikke

Hvor mange kalorier har en hamburger?

Pin
+1
Send
Share
Send

De fleste mennesker ved, at hamburgere ikke er særlig lave i kalorier, men hvis du lægger dem med påfyldninger eller supersize din burger får du et måltids værd af kalorier fra burgeren alene. Hvis du kompletterer dit måltid med en stor frites og en ekstra stor sodavand, kan du bruge din dags kaloriefordeling. Barnets burger eller single-patty burger er en af ​​de bedre muligheder for burgerfuger, især hvis du springer over en særlig sauce eller mayo og top det med salat, løg og tomat til smag.

Hurtigmat valgmuligheder

Burger Fotokredit: Matthew Ennis / iStock / Getty Images

En hamburger med en enkelt almindelig patty og krydderier indeholder ca. 255 kalorier. Vælg en stor patty, og kalorieantalet går op til 438. Gør din burger en dobbelt, og den vil give 576 kalorier. Skulle du beslutte dig for en cheeseburger i stedet for en hamburger, ville den enkelte med en regelmæssig patty være omkring 300 kalorier. Tilføj også bacon og du vil være op til 380 kalorier.

Hjemmelavede burgere

Hamburger Fotokredit: Fudio / iStock / Getty Images

Hjemmelavede burgere er heller ikke lige så lavt i kalorier. En patty lavet af 1/4 pund 85% lean hamburger har omkring 193 kalorier, en almindelig hamburger bun tilføjer 117 kalorier og en spiseskefulde ketchup tilføjer 19 kalorier.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Min 6 år gamle McDonalds burger og pomfritter (April 2020).