Sport og fitness

Typer af ærmer til proteser

Pin
+1
Send
Share
Send

Prostetiske ben og arme er almindelige anordninger, der bruges til at erstatte ben, der er blevet amputeret på grund af skade eller sygdom. Personer udstyret med proteser, især ben, foretrækker ofte at dække benstubben med en blød beskyttelsesmuffe for at give komfort og bedre pasform til protesen. Ermer er også anbragt over en protesenhed for at give et mere æstetisk udseende og at dække de mekaniske dele af protesenheden. Prosthetiske ærmer bæres på øverste og nederste del og er designet til at hjælpe med at suspendere lemmerne (fjederhylster) i protesekontakten eller beskytte hud- eller lemstubben inde i enheden.

Laminerede ærmer

En lamineret muffe til dækning af en protesenhed er almindeligvis lavet af Lycra eller spandex. Design på stoffer varierer. De fleste typer laminerede ærmer vil tilpasse sig enhver stikkontaktform. Laminerede ærmer er populære hos mange amputere på grund af deres design, som kan variere fra flammer til camo til tropiske udsigter og lynbolte. Sådanne ærmer er især populære blandt de yngre folkemængder og hjælper børn med at føle sig mere selvsikker og selvsikker. Populære børneprotesemuffe design spænder fra Disney-kunst som 101 dalmatere og tinkerbell til rumskibe, bugs og undervandshavscener.

Durasleeve BK Sleeve

Durasleeve BK suspension protesmuffestil er lavet af neopren, der strækker sig over lemstubber eller proteser til dæmpning eller forstærkning. Disse er designet til at reducere slid såvel som at beskytte leddene mod friktion. BK ærmerne er lavet af neopren, som giver støtte og styrke i materialer med høj holdbarhed og forstærkede lommer, afhængigt af den type protesemuffe der er nødvendig. Sådanne ærmer koster i gennemsnit $ 50 til $ 100, afhængigt af størrelse og tykkelse. Vaskning med hånd eller maskine med enten lufttørring eller delikat cyklustørring efter hver 8 til 16 timers slid vil tilføre lang levetiden af ​​denne type muffe.

Gel ærmer

Gel ærmer er liners designet i forskellige tykkelser og størrelser for komfort og for at forhindre friktion eller gnidning mellem lemstubben og protesekontakten. Gels indeholdt i foringsmaterialet tilbyder næringsstoffer som mineral- og vitaminolier til at berolige og beskytte huden. Vaskning med hånd eller maskine med lufttørring anbefales, med tørring for at være fuldstændig før slid.

Gelskede

Gelskjeden er et protetilbehør, der glider over en amputation over knæet eller under knæet og er fremstillet af vaskbart syntetisk nylonstof bundet med geler. En gelskede kan bæres som en liner over lemstubben eller som en nylonkappe inde i protesen. Gelskeder koster mellem $ 30 og $ 120 afhængigt af stil, stof og behov og størrelse. Håndvask eller vask af vask anbefales, så muffen er helt tør (lufttørret, foretrukket), inden du bruger den.

Holdbarhed

De fleste typer laminerede proteser er vaskbare både manuelt og ved maskine. Mærkerne er lavet af nylon, spandex, Lycra og andre syntetiske fibre, meget rimeligt prissat (de fleste ligger mellem $ 30 og $ 50 afhængigt af størrelse, protese og design. Prosthetiske ærmer kan vare op til 6 måneder eller år afhængigt af brug, aktivitetsniveauer og pleje.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: WAS THIS CANDY BANNED? | TYLER SINGS LIVE | We Are The Davises (Februar 2020).