Mad og drikke

Kalorier i en Mini Mars og en Milky Way Bar

Pin
+1
Send
Share
Send

Mars eller Mælkevej. Det kan være svært at vælge, hvilken du vil have nogle gange. Mars og Mælkevejen er chokolade bar mærker lavet af Mars, Inc. Mars bar blev oprindeligt kun lavet i Storbritannien, men sælges nu over hele verden. En mini Mars bar har flere kalorier end en mini Milky Way bar, men Mars bar er større.

Overvejelser

Amerikanske Mars barer og Milky Way barer er ens. Mars bar har et nougat center med mandler, toppet med karamel og belagt med mælkchokolade. Den amerikanske Milky Way bar har et nougat center, dækket af karamel og belagt med mælkchokolade. Mars bar og Milky Way barer fundet i andre dele af verden adskiller sig betydeligt fra de amerikanske versioner.

Mini Mars Bar

En servering er lig med en mini Mars bar, som er 18 gram eller .6 ounces. Minibaren kaldes undertiden som en snackbar. En mini Mars bar har 81 kalorier, 3 gram fedt, 13 gram kulhydrater, 12 gram sukker og 1 gram protein.

Mini Milky Way Bar

Hvis du sammenligner en mini Milky Way bar til en mini Mars bar, har Mars bar mere kalorier. En mini Milky Way bar har ca. 30 kalorier. Mælkevejsbjælken er dog mindre og en portion er lig med fem stykker, hvilket er 1,5 ounce eller 43 gram. En servering af mini Milky Way barer har 190 kalorier, 8 gram fedt, 30 gram kulhydrater, 25 gram sukker og 2 gram protein.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: CHOCOLATIEST DRINK IN THE WORLD CHALLENGE!! *25,000+ CALORIES* (EXTREMELY DANGEROUS) (April 2020).