Sport og fitness

Hældning Bench Press Fordele

Pin
+1
Send
Share
Send

En af de mest udtalte sætninger i gymnastiksalen (især blandt mænd) er, "Hvor meget har du bænk?" Mens bænkpressen forbliver en af ​​de bedste målinger af overkroppens styrke, kan du bare træne den flade bænk alene forlade din samlede styrke og fysik lidt mangler. Uanset om du forsøger at få et større bryst, et stærkere bryst, eller begge, gør skråbenet, vil du hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.

Clavicular Head

Pectoralis majoren (brystmuskel) er faktisk to separate muskler: det brysthoved (nederste) hoved, som aktiveres under fladt og tilbagegående bænk og det klavikulære (øverste) hoved, der arbejder i skråbenet. På grund af den måde, vægten lægger på kroppen under en flad eller tilbagegangsbænk, får det klavikulære hoved af pectoralis majoren lidt eller intet arbejde. Dette betyder, at det clavikulære hoved i det væsentlige ignoreres, hvilket resulterer i ingen ændringer.

Forbedre samlet styrke

Musklerne forbedrer styrke, størrelse og udholdenhed, når de presses ud over deres opfattede grænser. Dette er kendt som S.A.I.D-princippet, eller Specifik tilpasning til pålagt efterspørgsel. Betydningen af ​​kroppen vil tilpasse sig de krav der stilles til den. Med hensyn til fitness, hvis du løfter en tung vægt gentagne gange, bliver musklen større, stærkere eller begge dele. Da skråbenken kræver muskelaktivering fra det øvre bryst, vil hele muskelgruppen have et større, stærkere udseende.

Skulderaktivering

Ikke alene gør skråbenet presse arbejde med en muskel, der nemt ignoreres af mange programmer, det forbedrer også den samlede styrke og størrelse på brystet. Desuden påvirker vinklen på hældningsbenken og sædets højde rekruttering af de forreste deltoider. (Det er vigtigt at justere sædehøjde, så øvelsen påvirker overkroppen mere end skuldre.) Så nu er der endnu større plads til vækst af styrke og størrelse på grund af den øgede muskulære efterspørgsel, der kræves for at afslutte øvelsen på en sikker og effektiv måde.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Part 1 - Wuthering Heights Audiobook by Emily Bronte (Chs 01-07) (Februar 2020).