Sport og fitness

Officielle High School Federation Basketball Regler og Forordninger

Pin
+1
Send
Share
Send

High school basketball regler er fastsat af en organisation kendt som National Federation of State High School Associations. Som navnet antyder, regulerer NFHS reglerne for 16 forskellige sportsgrene til piger og drenge i alle 50 stater og Washington, DC. Omkring 18.500 medlemsskoler overholder de regler, der er vedtaget af NFHS, og sikrer konsistens for gymnasiekonkurrence i hele United Stater.

Tager gulvet

Ikke alene fastsætter NFHS regler for spil, det bestemmer også specifikationerne for basketballbanen og det anvendte udstyr. NFHS har vurderet, at en high school basketballbane i reguleringsstørrelse er 84 fod lang og 50 fod bred, med en midterlinie, der deler gulvet i to lige afsnit. Ifølge NFHS skal hver af de to bagplader være placeret 4 meter fra slutlinjen og fælgen skal være 10 meter væk fra jorden.

Timing er Alt

En officiel high school spil består af fire kvartaler med en halv time pause efter de første to kvartaler. For varsitetsniveauet er hvert kvartal 8 minutter; junior varsity spil kan have kvartaler på 6 eller 7 minutter. Fra 2013 er der ingen NFHS-mandated shot clock regel, selvom otte stater har vedtaget et 35 sekunders skud ur for at øge tempoet i spillet; Sådanne statsændringer tillades af NFHS. Under NFHS-regler har et hold 10 sekunder for at fremme bolden forbi divisionslinjen ved midtbanen. En offensiv spiller kan ikke drible eller holde bolden i fem sekunder, hvis en forsvarer opretholder sin advarselsposition hele vejen igennem og offensiv spillere kan ikke forblive i det frie kaste bane i tre sekunder.

Scoring bolden

Ligesom spillet på alle andre niveauer er kurve værd at et, to eller tre point. Hvis en spiller er fouled på et skudforsøg eller når modstanderen har begået mindst syv fejl i samme halvdel, har han lov til at prøve frie kast, der er værd at et punkt hver. Enhver kurv, der er lavet i løbet af spilhandlinger inden for buen markeret 19 fod, 9 inches fra fælgen er værd to point. En kurv med en skydespil med begge fødder bag buen, kendt som trepunktslinien, er værd at tre point ...

Fremme bolden

NFHS har en række regler med hensyn til dribling og fremme bolden. At bære basketballen, dobbeltdribbler og rejse resulterer alt i, at det offensive hold mister bolden i forsvaret. En spiller bærer basketballen, når hun placerer hendes hånd under bolden for at få mere kontrol under dribling. Dobbeltdribble krænkelser kaldes enhver gang en spiller rører bolden med to hænder mens han dribler eller når han dribler, vælger bolden og dribler igen. En rejsefejl opstår, når en spiller med besiddelse af bolden tager et skridt uden først at drible, tager mere end 2 1/2 trin efter at have afsluttet en dribbel på et drev til kurven eller hopper og vender tilbage til gulvet uden dribling, passerer eller skyde bolden.

Frispark

Enhver form for ulovlig fysisk kontakt mellem spillere betragtes som en personlig fejl i basketball. En fejl kan kaldes for at ramme, trykke, slappe eller holde en modstander. Et personligt uheld resulterer i frie kast, hvis den offensive spiller skyder, når den er forfalsket eller efter et hold begår mindst syv fejl i samme halvdel, kendt som bonusfrikastssituationen. Flagrant og forsætlig begivenhed kan kaldes spillere for voldelig eller forudindtaget ulovlig kontakt mod en modstander; et flagrant fejl resulterer i udstödet af den krænkende spiller. Tekniske fejl kan vurderes for usportslig adfærd eller regler, overtrædelser som scorebookfejl (et forkert jersey nummer).

Pin
+1
Send
Share
Send