Mad og drikke

Den ultimative billige kost

Pin
+1
Send
Share
Send

Levnedsmidler, ingredienser og tilberedte måltider udgør en betydelig del af enhver families budget, og det kan være svært at finde måder at reducere fødevareomkostningerne på uden at ofre måltiderne. Der er dog en mellemplads, og det er muligt at opnå det selv, mens man holder sig til en sund og afbalanceret kost.

Fordele

At spare penge og være i stand til at sætte det i retning af andre ting er måske den største fordel ved at følge en billig kost. Især for familier, der kæmper med arbejdsløshed, medicinske regninger, afskærmning og andre væsentlige økonomiske problemer, kan man kun spare nogle få dollars om ugen på dagligvarer, der kan gøre en stor forskel. At vælge billige varer, der er nærende, har også sundhedsmæssige fordele. Ifølge MyPyramid kan efter en afbalanceret spiseplan reducere risikoen for højt kolesterol, osteoporose, kræft, hjertesygdom, slagtilfælde, nyresten, knogletab og diabetes.

Fundament

Den bedste billige kost er i stand til at reducere en families normale dagligvarebudget og opfylder stadig alle ernæringsmæssige behov og har velsmagende, tilfredsstillende måltider og snacks. Det har daglige portioner af fuldkorn, nonfat mælk, grøntsager, magre proteiner og frugter. Ideelt set vil hvert måltid også have en balance mellem umættet fedt, magert protein og komplekse kulhydrater, og kosten som helhed vil begrænse tilsat sukker, kolesterol, transfedt, mættet fedt og natrium.

Investering

For at reducere dagligvareomkostningerne og fortsætte med at prioritere ernæring, skal folk være villige til at investere i deres kostvaner op foran, først og fremmest med tiden. Meals Matter foreslår at indsamle favoritopskrifter eller kigge igennem kogebøger til nye opskriftsideer. Vælg dem med overkommelige ingredienser, som du normalt lager eller ved, du nemt kan få. Skriv en omfattende købmandsliste, der dækker en uges måltidsværdi, og shoppe med et øje mod, hvad der er til salg og i sæson, som Mayo Clinic foreslår. Ved at sætte planlægningstiden og undgå impuls køber i butikken, vil du sandsynligvis se et afkast i lavere købmandsregninger.

Tips

For at spare flere penge, foreslår Cooking Light Magazine, at familier overvejer at blive medlem af et community-støttet landbrug eller CSA, gruppe, der leverer sæsonmæssige og lokale friske produkter. Organisationer som Local Harvest gør det nemt at søge CSA'er over hele landet. Et CSA-medlemskab kan koste flere hundrede dollars eller mere pr. Fuld andel, men hver aktie giver nok produkter til en familie på fire i en hel vækstsæson, hvilket gør den samlede pris billigere end hvad du sandsynligvis vil bruge i butikken. Landmændsmarkederne er også mere overkommelige end de fleste købmandsforretninger og kan have bedre valg og friskere varer. Der er et link til Local Harvests mappe i afsnittet Ressourcer.

Endelig er klipkuponer en smart strategi, når besparelserne tilbydes på friske og sunde fødevarer. Se gennem aviser og indlæg til salg, og søg websøgninger for at finde kuponer til bestemte virksomheder eller produkter. Undgå besparelser på forarbejdede fødevarer, der giver ringe næringsværdi.

Overvejelser

Emballerede og forarbejdede fødevarer er ofte mere overkommelige end friske varer. Imidlertid er ethvert emballeret produkt sandsynligvis højere i skadelige næringsstoffer end en frisk, fuld mad, så folk skal være opmærksomme på, at valg af billigere mulighed kan lejlighedsvis udgøre et ernæringsoffer. Før du begynder en ny spiseplan, er det nyttigt at tale om planens detaljer med en læge eller registreret diætist.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: HOW TO LOSE FAT WITHOUT TRACKING CALORIES | FULL DAY OF EATING (April 2020).