Sport og fitness

Hvad sker der, når du har et vægtvest?

Pin
+1
Send
Share
Send

En vægtvest er et værdifuldt fitness tilbehør, der kan bruges af forskellige årsager. Nogle mennesker bærer en sådan vest under normal motion for at forbedre styrke og tabe sig. Atleter, der forbereder sig til bestemte sportsbegivenheder eller for at nå bestemte mål under træningen, skal også bruge en vægtvest.

Vægt Vests Forklaret

En vægtvest er lige hvad det lyder som en tung vest, der indeholder vægte. Du kan bære det på din torso for at tilføje modstand mod dine træningsproblemer, hvilket får din krop til at arbejde hårdere. Tyngden af ​​en vægtvest kan variere, og den vægt du bruger vil afhænge af dit fitnessniveau. Vægt veste kan købes så let som 1/2 pund eller så tung som 30 pund, ifølge FitStream. Nogle er justerbare, så du kan tilføje eller fjerne vægt efter behov.

Vægttab

Du kan bære en vægtvest under træning for at hjælpe med at opbygge muskler, mens du også brænder fedt og kalorier. Vægt veste kan være særligt hjælpsomme til at forbrænde kalorier under kardio træning, såsom løb, da de intensiverer aerob træning, noterer FitStream. Du kan endda bære en vægtvest på dine daglige vandreture for blot at øge træningens intensitet og forbrænde flere kalorier, ifølge en undersøgelse udgivet af tidsskriftet "Medicine & Science in Sports & Exercise." Vægt veste passer godt til din krop, hvilket gør det muligt at bære en under de fleste træningsformer.

Forbedre løbende udholdenhed

Løbere er afhængige af deres styrke og udholdenhed for at gøre det igennem et løb. Nogle løbere bruger en vægtet vest som et værktøj til modstandstræning. Når du kører med vestens ekstra vægt, tilpasser din krop til dette og lærer at bære dig og den ekstra vægt, som kan forbedre din udholdenhed og det samlede fitnessniveau. Når du tager vesten af, øjeblikkeligt at miste den overskydende vægt, kan din krop løbe mere effektivt og længere afstande.

Hop bedre

Tilføj en vægtvest til din fitness træning for at forbedre dit lodrette spring, foreslår FitStream. Hvis du vægtede squat hopper, mens du har en vægtvest, kan den forbedre din styrke. Dette skyldes den ekstra vægt omkring din torso, ifølge VerticalJumping.com. Når du har en vægtvest, bliver din krop lurt til at tro, at den vejer mere og skal tilpasse sig den vægt. Når du tager vest af og hopper, reagerer din krop stadig som om overskydende vægt fra vest er der, hvilket resulterer i højere og hurtigere spring.

Pin
+1
Send
Share
Send