Mad og drikke

Er keratinbehandlinger sikre for en gravid kvinde?

Pin
+1
Send
Share
Send

Keratin behandlinger virker underværker på frizzy og puffy hår. Disse behandlinger deponerer keratinproteiner på dit hår, hvilket gør det mere fugtigt og mindre frizzy. En salonprofessor anvender keratin på dit hår, så fladjerner strengerne for at låse den ind. Når du er gravid, kan keratinbehandlinger ikke være den sundeste for dig eller din baby.

Aftalen

Keratin behandlinger indeholder ikke stærke kemikalier som perms og relaxers gør, så de er tænkt at være bedre for dit hår. Men fordi behandlingerne bruger keratinproteiner til midlertidigt at ændre strukturen i dit hår, kan de have en effekt på dit ufødte barn. De fleste hår stylister vil råde dig til at afstå dem, indtil du har født og er færdige med pleje. Keratinbehandlinger er forholdsvis nye, og der er ikke noget konkret bevis på, at de ikke vil skade dit barn.

Formaldehyd og keratin

Nogle keratinbehandlinger indeholder formaldehyd, hvilket kan kompromittere dit helbred og din babys helbred. Selvom ikke-formaldehydkeratinbehandlinger er "sandsynligvis nej", er nogen formler med formaldehyd en bestemt nej-nej. Behandlinger indeholdende formaldehyd kan føre til kræft, så hvad enten du forventer eller ej, undgå dem. Spørg din stylist til de specifikke ingredienser, så du ved præcis, hvad der bliver anvendt på dit hår.

Hjemmebehandlinger

Hjemmebehandlinger kan virke sikkert, men kontroller ingredienslisten over ethvert produkt, du bruger. Nogle hjemme keratin kits har været kendt for at indeholde ethandial og glyoxal, som begge er klassificeret som kræftfremkaldende stoffer. De kan føre til komplikationer som hud-, øjen- og åndedrætsirritation. Mens du er gravid, skal du undgå enhver form for keratinbehandling, herunder hjemme-versioner.

Andre muligheder

I stedet for keratinbehandlinger skal du kigge efter andre sunde ting, du kan gøre for at holde dit hår i skak under graviditeten. Få regelmæssige dybbehandlingsbehandlinger for at holde håret fugtet og mindre frizzy. Påfør hårbalsammen grundigt, slip på en bruserhætte og lad den blæse i låsene i mindst 10 minutter. Besøg en salon for hyppigere defrizzing blowouts, eller brug en tørretumbler og rund børste til at blæse dit hår derhjemme.

Pin
+1
Send
Share
Send