Sport og fitness

The Best Bass Fish Catching lokker

Pin
+1
Send
Share
Send

En almindelig misforståelse når det kommer til basfiske er, at bas er en hård type fisk at fange. Men med den rigtige agn og lokker kan du nemt rulle i en largemouth bas med lidt indsats. Markedet er overfyldt med en række forskellige typer og at finde de bedste bas lokker gør en forskel i, hvor mange fisk du kan fange.

Blød plastik

Blød plast er også en effektiv lokke, når du fisker i ukrudt. Fotokredit: Tom Brakefield / Stockbyte / Getty Images

Blød plast er designet til at ligne væsner, som bas naturligt føder på. Dette omfatter orme, krebsdyr og amfibier. Plastik er blødt, så det er bøjeligt i vandet. For at eliminere duften af ​​plastik vælger nogle fiskere at bruge agnspray, når de fisker. Når du ruller det ind, kan du styre hastigheden for at efterligne bevægelsen af ​​den aktuelle væsen. Bass fisk vil ikke kende forskellen, før de smutter deres kæbe over lokket, men på den tid er de hooked og klar til at du kan rulle dem ind.

crankbaits

Crankbaits er blandt de mest populære basfisker lokker på grund af deres alsidighed. Photo Credit: Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images

Kendt som stik, kan crankbaits bruges til fiskeri i dybe farvande eller kan løbe langs overfladen. Placering af metallæben på lokken bestemmer, hvordan det reagerer på vandet. Crankbaits kan være lavet af træ eller plast og har typisk to eller tre kroge. De er lavet i en lang række farver, med mønstre der afspejler dem, der er almindelige i naturen. Disse typer lokker bruges ofte til at fange stribet bas og sort bas. De kan også bruges til at fange andre rovdyr, herunder bluefish.

Gummi Shads

Efter at have købt en blød plastfisk, kan du lave din egen skygge ved at sætte en krog. Fotokredit: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Gummibudder får deres navn fra deres primære materiale. Disse lokker er formet som en mindre fisk, som bassen typisk pryder og pryder en simpel sølv eller brun farve. Som du ruller denne type lokke ind, kan du genskabe bevægelsen af ​​en faktisk fisk, som lokker basen, når den svømmer forbi. Gummi skygger har en krog, der typisk løber langs fiskens topside. Bas med få tænder, såsom largemouth og stripet bas, tiltrækkes af denne type lokke.

Naturligt agn

At lære at sætte din krog med agn kan hjælpe dig med at blive mere succesfuld. Fotokredit: Jupiterimages / liquidbibliotek / Getty Images

Ud over kunstige lokker er der naturlige agnoptioner, der hjælper dig med at fange bas. Afhængigt af hvor du fisker og vejrforholdene, kan naturlig agn være en bedre mulighed end kunstig agn. Det er vigtigt, at du har den rette opbevaring til rådighed for at sikre, at du er i stand til at holde for denne type agn i live mens du fisker. Leeches, krebs og regnorme er solide valg af naturlig agn til at fange basfisk.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Far Cry 5 Ultimate Fishing Guide - All Fish, Rods and Hard Locations - Hope County Master Angler (Februar 2020).