Mad og drikke

Ernæringsmæssige Fakta for Selleri Juice

Pin
+1
Send
Share
Send

Mange rå madforkæmpere synger rosene af saftfrugter som en måde at tage i en række næringsstoffer og forbedre dit helbred. Mange mennesker tænker ikke på saft, når det kommer til selleri, men sellerijuice tilbyder vitaminer og mineraler samt en anden smag i forhold til andre mere almindeligt tilgængelige grøntsagssaft, herunder tomat og gulerodssaft.

Kalorier

En 1/2-kops servering af sellerijuice indeholder 40 kalorier. Dette antal kalorier er på lige fod med det samme volumen gulerodssaft. US Department of Agriculture's Food Pyramid opfordrer dig til at forbruge tre til fem portioner grøntsager hver dag, og at drikke en servering af sellerijuice hjælper dig med at opfylde det næringsmæssige mål. Bemærk dog, at en servering af grøntsager svarer til en 3/4-kops portion af sellerijuice eller andre grøntsagssaft.

makronæringsstoffer

Selleri i sin faste form indeholder lidt i vejen for makronæringsstoffer, og det samme gælder selleri i saftform. En servering af sellerijuice indeholder ingen fedt samt 1 g protein. Din spiseplan skal indeholde 46 til 56 g protein om dagen, så overvej forbrugende sellerijuice med et måltid, der indeholder et magert protein, såsom kyllingebryst eller tilapia, for at styrke dit proteinindtag. En servering af selleri juice giver også 5 g kulhydrater, kun 3,8 procent af de 130 g kulhydrater, din kost skal indeholde. Størstedelen af ​​kalorierne i en servering af sellerijuice kommer fra kulhydrater.

Vitaminer og mineraler

Drikke en servering af selleri juice, og du vil tage i 16 procent af den C-vitamin, du har brug for hver dag. C-vitaminet i sellerijuice spiller en afgørende rolle for at styrke din immunfunktion samt forbedre din krops evne til at helbrede sår. Du får mindre mængder jern og calcium - 6 procent og 1 procent af det anbefalede daglige indtag. Dette gør selleri juice en god valg for at bidrage til iltning af din krop og knogler sundhed.

Sundhedsmæssige fordele

Selleri juice kan beskytte din krop mod kræft. Denne grøntsag er høj i kræftbekæmpende forbindelser, herunder phthalider, polyacetylener og coumariner. Park Ridge Cardiology-hjemmesiden bemærker, at disse næringsstoffer kan forhindre tumorceller i at vokse, afgifte kræftfremkaldende partikler i din krop og mindske risikoen for cellulære mutationer. Lægerne ved denne praksis anbefaler at drikke 10 oz. af selleri juice to gange om dagen for dets anti-cancer fordele.

Pin
+1
Send
Share
Send