Sport og fitness

10 bedste mad med pistacienødder til en flad mave

Pin
+1
Send
Share
Send

Pistacienødder er en mad, der siges at hjælpe dig med at opnå en flad mave. Dette skyldes, at pistacienødder indeholder sunde enumættede fedtsyrer (MUFA'er). Det har vist sig, at denne type plantebaseret sundt fedt kan forbedre dit hjertes sundhed, bidrage til at forebygge kroniske sygdomme og kan endda direkte målrette fedtet i maven. Der er flere forskellige måder at indarbejde pistacienødder i de fødevarer, du spiser. Du bør dog ikke forsøge at spise pistacienødder i store mængder, da de har et højt kalorindhold. Kig efter andre MUFA-holdige fødevarer til støtte for din flade mave kost.

Du kan pakke nogle få rå pistacienødder i en lille taske eller beholder til at tage med dig, når du er på farten. Du kan måske spise en lille håndfuld pistacienødder til en mellemmåltidsmat for at holde din krop fuld, tilfreds og næret. En 1 oz. servering af pistacienødder tilbyder også ca. 6 g protein, 3 g kostfibre og 13 g sundt fedt. Husk at en 1 oz. del af pistacienødder indeholder også 170 kalorier, så det er stadig klogt at spise pistacienødder i moderation.

Nutsmør

Du har sandsynligvis forsøgt jordnøddesmør og måske endda mandelsmør, men du kan også overveje at prøve et pistaciosmør. Pistaciosmør har en rig, mild sød smag. Spred det på en skive brød eller en selleri pind som en snack eller til at supplere et måltid. Du kan købe pistaciosmør hos nogle helsekostbutikker, fra en online-leverandør, eller du kan se efter en opskrift at lave din egen.

Salat

Pistacienødder kan serveres som en alternativ proteinkilde til en måltidssalat. I stedet for kød, fisk, fjerkræ eller æg skal du prøve at tilsætte din salat med pistacienødder til et sundt og fyldende måltid. Tilføj en 1 oz. serverer til din yndlings salat, eller se efter kreative pistaciosalatopskrifter. Tilføjelse af pistacienødder til din salat vil ikke kun give sunde fedtstoffer til din mave, det vil også tilføje kalium, vitamin B-6, kobber og fosfor til dit måltid.

Sovs

Der er en overflod af ideer til at indarbejde pistacienødder i en sovs til toppen eller marinere magert protein som fisk eller kylling. Kig efter opskrifter som pistacien-basiliktsmør, pistacio-appelsinsaus, pistacioscreme-sauce eller pistaciosmine sauce. Du kan eksperimentere og oprette forskellige sauce opskrifter for at opfylde dine smagsløg og kostbehov. Vær forsigtig med de øvrige ingredienser i saucer, som f.eks. Creme, som kan afskrække en flad mave.

Brød

Der er flere opskrifter, der indeholder pistacienødder med brød. Mens du leder efter opskrifter til pistacibro, skal du huske på, at pistacibrood ofte er smagfuldt smag og kan indeholde en høj mængde hvidt sukker. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at bruge et sukkeralternativ, såsom stevia leaf pulver, agave eller honning i din opskrift.

pasta

Tilføjelse af pistacienødder til din pasta er en anden måde at bruge pistacienødder på som et protein i stedet for kød, fjerkræ, fisk eller bønner. Du kan male eller fint hugge pistacienødder og drys dem oven på en pasta skål for en dosis sunde fedtstoffer. Overvej at erstatte din hvide pasta til en hel hvede, brun ris eller quinoa pasta for at tilføje ekstra fiber og protein til dit flade mave måltid.

Pesto

Pesto er en let skål, der kan spredes på brød eller grøntsager som en sund snack eller forretter. Du kan søge efter opskrifter til at lave hjemmelavet pesto, der indeholder groft hakket pistacienødder. Pistachio pesto indeholder også calcium, jern, selen, zink, folat og magnesium til støtte for en nærende planlægning af maven.

Sprede

Andre former for nærende spred kan laves for at indarbejde pistacienødder. Kig efter opskrifter som soltørret tomatpistacie spredt, gedost og pistacie spredning eller rejer og pistacie spredning. En endnu sundere flad maveidé ville være at søge spred, der indeholder andre MUFA-holdige fødevarer som avocado og mørk chokolade.

budding

Pistacipudding er en grøn budding, der normalt laves med en creme base. Den sundeste pistacipudding er sandsynligvis en, der er lavet hjemme hos en fødevareprocessor. Igen kan du overveje at bruge alternative sukkerprodukter til en optimal flad mave kost. Du kan også bruge en ris eller mandelmælk i stedet for en regelmæssig kødmælk eller tung fløde. Hvis det gøres korrekt, kan pistacipudding være en sund dessertmulighed til din flade mave kost.

Bars

Du kan kigge efter pistacienødder i præfabrikerede måltider, der findes hos din lokale sundhedsforretning. Kig efter pistacienødder i ingredienserne, og sørg for, at de øvrige ingredienser i baren understøtter dine kostbehov. Mens barer ikke bør bruges som en daglig måltid, kan de være en måde at opnå næringsstoffer og protein på, mens de er på farten. Du kan også kigge efter opskrifter til at lave dine egne sunde pistacistænger.

Pin
+1
Send
Share
Send