Mad og drikke

Nature Valley Granola Barer Ernæring

Pin
+1
Send
Share
Send

Granola barer vinder popularitet som en sund, on-the-go snack. Du kan købe dem hos de fleste supermarkeder i kasser med 6 til 12 barer. Nature Valley, en del af General Mills-familien af ​​produkter, har en række granola barer, hvorfra man kan vælge. Nedenfor er nogle næringsoplysninger, der hjælper dig med at beslutte, om Nature Valley er mærket for dig.

Sorter

Der er fem typer granola barer fremstillet af Nature Valley: Crunchy, Chewy Trail Mix, Chewy med Yoghurtcoating, Sød og Saltig Nut og Brændt Nut Crunch. Inden for hver af disse kategorier er forskellige muligheder, der indeholder flere kombinationer af frugt, nødder og smag.

Kalorier

Ifølge næringsdata på etiketterne omfatter Nature Valley granola barer fra 90 til 190 kalorier pr. Bar, hvilket gør dem til et passende valg til et middagsmad eller en sund tilsætning til morgenmad. Crunchy Granola barer har de færreste kalorier, mens ristede Nut Crunch barer har mest.

Kulhydrater

Sommetider granola barer har masser af tilsatte sukkerarter, så det er vigtigt at se på mængden af ​​kulhydrater opført på panelet Næringsfakta. Nature Valley barer spænder fra 13g til 26g i kulhydrater, med Chewy Trail Mix, Chewy med yoghurt, og søde og salt barer indeholdende mest. Tilsætningen af ​​frugt og yoghurt er, hvad der gør disse barer mere rigide i carbs.

Fedtstoffer

Afhængigt af hvilke ingredienser der tilsættes til granola baren, kan fedtindholdet være højt. For Nature Valley granola barer ligger fedtindholdet mellem 3g og 13g pr. Bar, med den ristede møtrikstang, der indeholder den mest fede, og den Crunchy Granola bar, der indeholder den mindste. Imidlertid er fedtindholdets høje fedtindhold faktisk skyldes monoumættede fedtstoffer (et sundt fedt) fra nødder. Generelt er disse granola barer lavt i mættede og transfedtstoffer (de dårlige fedtstoffer).

Andre næringsstoffer

Natur Valley barer giver en ubetydelig mængde protein, og derfor bør ikke bruges som en primær kilde til dette næringsstof. Stængerne indeholder dog kostfibre og kan derfor bruges til at øge dit fiberindtag. Derudover har søjlerne ingen kolesterol og er lavt natriumindhold (et unikt træk blandt pakkede snacks)!

ingredienser

Meget få ingredienser er faktisk nødvendige for at lave en granola bar, og heldigvis har de fleste Nature Valley barer en kort ingrediens liste. Deres basale bar, havre 'n honning indeholder: fuldkorn havre, sukker, rapsolie, gul majsmel, honning, sojamel, brunt sukker sirup, salt, sojalcithin, bagepulver og naturlig smag. En mere kompleks bar, Frugt og Nut Chewy bar, har en lignende ingrediens liste med tilsætning af rosiner, mandler, ristede jordnødder, tranebær og solsikkefrø. Der er additiver (fra naturlige kilder), der bruges til at bevare friskhed i Nature Valley søjler.

Pin
+1
Send
Share
Send