Sport og fitness

Stive albue øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du mærker stivhed i albuen, skal du ikke ignorere den og fortsætte med at arbejde eller motionere. Din albue kan være øm og stiv på grund af en gentagen brugsskade - undertiden kaldet golferens albue eller tennis albue - eller du kan få en forvridning eller bursitis. Hvis din læge godkender, kan du bruge stretchøvelser til at øge armstyrken og reducere stivheden i albueforbindelsen.

Tennis Ball Squeeze

Styr musklerne i underarmen for at reducere stivhed og smerte i albuen. Hold en tennisbold i hånden af ​​din arm med en stiv albue ... Bøj din albue og klem en tennisbold i hånden 25 gange, tre gange om dagen. Tryk forsigtigt bolden med fingrene og slip derefter. Hver gang du klemmer bolden, skal du føle en strækning i dine fingre, albue og underarm.

Pronator og Supinator øvelse

Reducer stivhed i din albue ved at styrke supinator og pronator muskler, musklerne, der gør det muligt for din håndled at vride. Hold en sodavand eller en 1 pund håndvægt med din tommelfinger pege op mod loftet. Drej dit håndled så langt som muligt til højre, og hold den derefter i to sekunder. Drej dit håndled så langt som muligt til venstre og hold den i to sekunder. Gentag op til 50 gange på hver side.

Flexor øvelse

Hold en let håndvægt eller sodavand i din skadede hånd, hvile derefter din underarm på et robust bord med din håndflade vendt op mod loftet. Brug dit håndled, løft din hånd op af bordet og tag vægten mod dig. Hold stillingen i to sekunder, og sænk derefter håndleddet ned til bordet. Gentag øvelsen tre gange, fem gange om dagen.

Gummibåndstræk

Klem dine fingre sammen, så alle fem fingerspidser rører. Sæt et tykt gummibånd over dine fingre lige under bunden af ​​dine negle. Åbn fingerspidserne for at strække musklerne i din arm og din albue. Tag fingerspidserne sammen igen, og åbn derefter igen i alt 25 gange. Gentag denne øvelse sæt tre gange om dagen. Hvis gummibåndet ikke giver tilstrækkelig modstand til at strække dine muskler, skal du tilføje et andet gummibånd.

Pin
+1
Send
Share
Send