Sundhed

Kan Gatorade øge blodtrykket?

Pin
+1
Send
Share
Send

Uanset om du er en konkurrencedygtig atlet eller en fitness-entusiast, eller du bare foretrækker søde alternativer til vand, kan du nyde at drikke Gatorad-drikkevarer. Gatorade tilbyder i moderation en sund mulighed, hvis du bruger den til dine ernæringsbehov. Men kostvalg er især vigtigt, hvis du er bekymret for dit blodtryk - og for meget Gatorade fører potentielt til højt blodtryk.

Gatorade produkter kommer i klar-til-drikke flasker samt pulvere, som du blander med vand. G Series, G Series Fit og G Series Pro produktlinjer omfatter Prime produkter til før din træning, Udfør produkter til under din træning eller konkurrence og genopretningsprodukter til genopfyldning af dine muskler, når du er færdig med motion. De fleste er ikke gode kilder til essentielle næringsstoffer til regulering af blodtryk, såsom kalium og kostfiber, men højproteinprodukter er gode kilder til calcium, som hjælper med at opretholde et sundt blodtryk.

Natriumindtagelse

Som en kilde til natrium øger Gatorade potentielt dit blodtryk. Højnatrium diæter kan forårsage højt blodtryk i henhold til Dietrich Guidelines fra 2010 fra US Department of Health and Human Services. Hver 8-ounce servering af de fleste Gatorade produkter leverer ca. 110 milligram natrium. Friske voksne bør ikke have mere end 2.300 milligram natrium per dag. Din samlede natriumindtagelse tilføjer hurtigt, når du drikker Gatorade i stedet for at drikke vand eller andre natriumfri drikkevarer.

Vægt Bekymringer

Utilsigtet vægtforøgelse øger risikoen for forhøjet blodtryk. Gatorade kan påvirke vægtforøgelsen på grund af dens kalorier. Mange Gatorade produkter har 50 til 90 kalorier pr. 8 ounce servering; Klar til drikkeflasker har op til fire portioner pr. container. Omkring to tredjedele af amerikanerne er overvægtige eller overvægtige, og sukkersøtede drikkevarer, herunder sportsdrikke, er blandt de bedste kilder til kalorier i den typiske amerikanske kost, i henhold til 2010-retningslinjerne.

Andre oplysninger

Gatorade tilbyder nogle fordele til lange træningssessioner eller konkurrencer, da det giver kulhydrater til brændstof. Gatorade hjælper dig også med at opretholde dine elektrolytniveauer i perioder med svær svedtendens. Iowa State University foreslår en drik med 50 til 179 milligram natrium og 30-50 milligram kalium pr. Kop, og mange Gatorade muligheder falder inden for disse områder. Men hvis din træning varer mindre end en time, er vand en bedre mulighed.

Pin
+1
Send
Share
Send