Sundhed

Sådan bruges Wild Oregano Olie til at behandle bihulebetændelse

Pin
+1
Send
Share
Send

Wild oreganoolie er lavet af Origanum vulgare, en flerårig urt med små lilla blomster og mørkegrønne blade. Det har en skarp smag og bruges til madlavning til pizza og andre middelhavsretter. Den æteriske olie har medicinske egenskaber. De aktive ingredienser thymol og carvacrol er potente antibakterielle, antiseptiske og antisvampemidler. Bihulebetændelse er en viral, bakteriel eller svampeinfektion i sinuskaviteterne omkring næsen. Bihulebetændelse kan også være en kronisk tilstand, der forårsager hovedpine og tandpine. Ifølge Balch og Balch er bihulebetændelse en god kandidat til behandling med vild oreganoolie.

Instruktioner

Trin 1

Besøg en naturlig madbutik eller mad co-op, der bærer økologiske urte retsmidler og købe olie af oregano. Sørg for, at det produkt du køber er økologisk, fremstillet af Origanum vulgare, og indeholder mindst 50 procent carvacrol.

Trin 2

Kontroller etiketten for at sikre, at oreganoolien er fortyndet med en spiselig olie som olivenolie. Dette er vigtigt, fordi rene æteriske olier er for stærke til at blive taget ufortyndet.

Trin 3

Tag den foreskrevne dosis med måltider. Generelt vil dosen være en til fem dråber af den flydende olie en eller to gange dagligt. Bland den flydende olie med saft eller vand. Hvis du tager kapsler, vil dosen være en til fire kapsler dagligt. Læs altid doseringsinstruktionerne på etiketten, da produkterne varierer i styrke og carvacrolindhold.

Trin 4

Overvåg din forbedring. Du bør se infektionen forbedres inden for tre til fem dage.

Ting du skal bruge

  • Olie af oregano i enten væske eller kapselform
  • Juice eller vand (hvis du bruger den flydende olie)

Tips

  • Begynd at tage vild oreganoolie i små mængder: 1-2 dråber af den flydende olie to gange om dagen eller 1-2 kapsler to gange om dagen. Gradvis opbygge op til den højere dosis, der er angivet på etiketten. Tag olien i to uger, og stop derefter i to uger. Du kan begynde igen om nødvendigt. Vær kreativ i at finde mad at blande med olien. Honning, sirup, mælk og saft er et par af de populære fødevarer, der bruges til at blande med vild oreganoolie. Eliminere hvede og mejeriprodukter fra din kost, indtil bihulebetændingen passerer, fordi disse produkter øger slimproduktionen.

Advarsler

  • Tag altid vild oreganoolie på en fuld mave. Den rene æteriske olie er en hudirriterende. Anvend aldrig det på din hud uden fortynding af det. Wild oregano indeholder alpha-thuon, oleanolsyre og beta-bisabolene, som er abortifacienter. Brug ikke denne olie, hvis du er gravid. Hvis du oplever en allergisk reaktion som kløe; hævelse af tungen, læberne eller ansigtet; eller svære vejrtrækninger, afbryd produkt og kontakt din læge. Hvis du har diabetes, tag ikke vild oreganoolie, da det kan sænke dit blodsukkerniveau. Vild oreganoolie kan interagere med og ændre virkningerne af p-piller, da den indeholder fytoøstrogener (plantestrogener) som apigenin og naringenin. Vild oreganoolie kan øge virkningerne af antikoagulant medicin.

Pin
+1
Send
Share
Send