Mode

Hjemmelavet Cellulite Remedy

Pin
+1
Send
Share
Send

Cellulite - lommer af dæmpet, pucket fedt, normalt på din skæl, mave, hofter og lår - kan være vildt og frustrerende svært at slippe af med. Cellulitens appelsinskal udseende er forårsaget af fibrøse tråde af bindevæv, som skubber fedtceller udad; aldring, fødsel og overvægt kan alle fremme udviklingen af ​​cellulite. Mange kvinder vender sig til hjemmelavede midler til at hjælpe udseendet af cellulite. Påfør en lille mængde på indersiden af ​​dit håndled 24 timer inden du bruger lægemidlet for at sikre, at du ikke er allergisk, og konsulter din læge, inden du bruger æteriske olier.

Trin 1

Besøg en sundhedsfødevarebutik og køb essentielle olier af rosmarin og fennikel. Tilsæt to dråber af hver af de æteriske olier til tre teskefulde mandelolie; Du kan også tilføje de æteriske olier til tre teskefulde jojoba eller olivenolie. Bland olierne godt. Mandel, jojoba eller olivenolie fungerer som en bærerolie, der hjælper med at fortynde de kraftige æteriske olier for at negere hudirriterende virkninger, samtidig med at de bevarer deres gavnlige egenskaber.

Trin 2

Varm olierne lidt i en pande eller mikrobølgeovn, og massér til cellulite-ramte områder af din krop, ved at bruge fingrene i dine fingre i cirkulære bevægelser. Selv om læger forbliver skeptiske, tror mange skønhedseksperter og æstetikere stærkt på brugen af ​​æteriske olier til bekæmpelse af cellulitter. Ifølge Kim Ulen, leder af hudplejeafdelingen i Cal-a-Vie Spa i Vista, Californien, absorberes aromaterapiolier direkte ind i din hud og kan hjælpe med at bekæmpe cellulite indefra. Urter 2000 bemærker, at rosmarinolie har antiseptiske og astringerende egenskaber og rådgiver sin eksterne anvendelse for at øge blodgennemstrømningen og fremme omsætning. Spørg din læge, før du bruger rosmarinolie; hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke bruge det overhovedet. Urter 2000 kredsløb fennikel med afgiftende effekter, og noter det bruges ofte som en massageolie. Spørg din læge, inden du bruger fennikelolie.

Trin 3

Gentag cellulitemedicin hver uge for at få de bedste resultater.

Ting du skal bruge

  • 2 dråber rosmarin æterisk olie
  • 2 dråber fennikel æterisk olie
  • 3 tsk. mandelolie, jojobaolie eller olivenolie

Tips

  • Drik mindst otte 8-oz. glas vand om dagen for at skylle ud toksiner og holde huden hydreret. Få rigelige mængder af C-vitamin - fundet i friske citrusfrugter - i din kost. Ifølge Self, hjælper denne antioxidant vitamin til produktion af collagen, som kan bidrage til at styrke bindevævet og forårsage cellulite at virke mindre klumpet ud.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Hjemmelaget cellulitt behandling = Cellulite rettsmidler! (Februar 2020).