Sygdomme

Durian Frugt og højt blodtryk

Pin
+1
Send
Share
Send

Højt blodtryk eller hypertension øger risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, men en sund kost, herunder frisk frugt, kan sænke dine tal. Du kan arbejde durian i en sund kost som du ville have en anden frugt: Ingen videnskabelig forskning forbinder durian til enten en stigning eller nedsættelse af blodtrykket. Hvis du har spørgsmål om at spise durian, kan din læge rådgive dig og give dig yderligere forslag til at blive sund.

DASH kost

Durian frugt kan være en del af en kosttilgang til at stoppe hypertension eller DASH, diæt, som er et spisemønster designet til at sænke højt blodtryk i henhold til Dietrich Guidelines fra 2010 fra US Department of Health and Human Services. Planen kræver fire til fem portioner frugt om dagen på en 2.000-kalorie kost, og en halv kop frisk durian tæller som servering. Den typiske amerikanske kost omfatter mindre end halvdelen af ​​de anbefalede portioner af frugt.

Natrium

Durian giver kun 5 mg natrium pr. Kop, og nedsættelse af dit natriumindtag kan nedsætte dit blodtryk. Personer med højt blodtryk bør ikke have mere end 1.500 mg natrium pr. Dag, men den gennemsnitlige amerikanske får 3.400 mg, i henhold til Dietrich Guidelines fra 2010 fra US Department of Health and Human Services. For at sænke dit natriumindtag skal du spise masser af frisk frugt, grøntsager og nødder og begrænse dit forbrug af salt krydderier og tilberedte fødevarer.

Kalium

En vigtig fordel ved durianfrugt til dit blodtryk er, at det er meget højt i kalium med 1,059 mg pr. Kop. En kaliumdiæt understøtter et sundt blodtryk, og sunde voksne bør få mindst 4.700 mg om dagen. Den gennemsnitlige amerikaner får kun 56 procent af den anbefalede mængde kalium pr. Dag, i henhold til Dietrich Guidelines fra 2010 fra US Department of Health and Human Services. Frugter, bønner, grøntsager og fisk er gode naturlige kilder.

Andre oplysninger

En kop rå durian giver 48 mg C-vitamin eller 80 procent af den daglige værdi. Et begrænset antal undersøgelser har antydet, at C-vitamin kan sænke højt blodtryk, men beviser er blandet ifølge Linus Pauling Institute Micronutrient Information Center. Fortsæt med at følge din læge lægehjælp for din tilstand. Frugt er kun en lille bestanddel af en afbalanceret kost. Mælkeprodukter er for eksempel bedre kilder til calcium, og grønne grøntsager og nødder er højere i magnesium. Disse er vigtige mineraler til opretholdelse af et sundt blodtryk.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Great Gildersleeve: Marjorie's Boy Troubles / Meet Craig Bullard / Investing a Windfall (Marts 2020).