Sygdomme

Hvordan man behandler skæl i farvebehandlet hår

Pin
+1
Send
Share
Send

Kronisk kløe, flak og rødme er kollektivt kendt som skæl. Selv om det kan være pinligt, er denne tilstand ikke alvorlig. Behandling af sådanne forhold kan være svært, men der er mange muligheder at vælge imellem. Farvebehandlet hår kan falme eller bløde ved brug af mange kommercielle skælprodukter. Nogle naturlige produkter er mildere og efterlader farvebehandlingen intakt, mens de hjælper med at lette symptomerne på skæl.

Trin 1

Våd dit hår og hovedbunden. Brug en bomuldskugle eller børste til at anvende en generøs mængde te-træolie til hårbunden og rødderne. Anvend ikke så meget, at olien drypper af hovedet. Løft sektioner af langt eller tykt hår for at give rigelig adgang til alle områder, der er berørt af skæl.

Trin 2

Anbring en badehætte over hovedet. Lad behandlingen indstilles i 30 minutter eller natten over, når det er muligt.

Trin 3

Shampoo håret om morgenen med et mildt rengøringsmiddel. Sørg for at massere hovedbunden forsigtigt, men brug ikke dine negle. At bryde huden eller irritere hovedbunden længere vil kun forlænge symptomerne på skæl. Skyll shampooet fra håret.

Trin 4

Påfør en hydratiserende eller mild tilstand til håret. Sørg for at skylle produktet godt, da opbygning af produkter kan forme flakningen.

Trin 5

Tør og stil hår som du normalt ville. Prøv at undgå produkter fyldt med duft eller alkohol, da disse er irriterende for hovedbunden.

Ting du skal bruge

  • Tea tree olie
  • Bomuldskugle eller børste
  • Badehætte
  • Mild shampoo
  • hårbalsam

Pin
+1
Send
Share
Send