Sygdomme

Tegn på autisme i 20 måneder gammel baby

Pin
+1
Send
Share
Send

Jenny McCarthy, Dan Marino og Sylvester Stallone er alle berømtheder, der skinner mediefokuset på autisme. En ud af 110 børn modtager diagnosen årligt, ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse. Drenge er mere tilbøjelige til at lide end piger, men forskellene slutter der. Autisme forekommer i enhver etnisk, racistisk og socioøkonomisk gruppe. Alle børn screenes for autisme ved deres 18-måneders wellness kontrol, ifølge American Academy of Pediatrics retningslinjer.

Definition

American Academy of Pediatrics refererer generelt til autisme som autismespektrumforstyrrelse, fordi symptomerne varierer mellem individer. Aspergers, Rett syndrom, barndomsudslettende lidelse og gennemgribende udviklingsforstyrrelse er også på spektret. Disse personer deler udfordringer inden for sociale færdigheder og kommunikation.

Symptomer

Kommunikation og sociale færdigheder eller mangel deraf er primære indikatorer for autisme. Mens de fleste børn begynder at strengen ord sammen i to- eller treord sætninger ved 20 måneders alder, kan autistiske børn ikke engang bevæge sig eller reagere på deres navne. Faktisk undlader de ofte at reagere på eksterne stimuli overhovedet, ifølge CDC.
Selvom mange 20-årige lider af tantrums selvfølgelig, lider autistiske børn akutte episoder, forværres af, at de ofte nægter fysisk kontakt og ikke er i stand til at kommunikere deres følelser. Overgange udløser ofte udbrud, da autistiske børn har tendens til at kræve mere tid til at tilpasse sig deres omgivelser. Autisme kan også være at bebrejde, hvis den 20-månedige ikke viser interesse for fantasifuldt spil, såsom dress-up eller dukkefoder.

Kontrovers

Autismens årsag er ukendt, men teorierne er i overflod. Som forklaret af Autism Research Institute, kan årsager være biologiske, diætmæssige, miljømæssige, relateret til den nuværende CDC-mandaterede vaccinationsplan eller en kombination af alle fire.

Behandling

Konventionelle læger ordinerer normalt medicin til autisme, men en 20 måneder gammel baby er for ung til at modtage en sådan behandling. Ifølge National Institute of Mental Health gør ældre børn, der modtager medicin, det også off label, fordi USDA ikke har godkendt mange af disse kraftfulde medicin til brug hos børn. NIMH fortaler for tidlig intervention i form af adfærdsmæssig behandling, der fokuserer på kommunikation og sociale færdigheder. Anecdotiske beviser, der understøtter effektiviteten af ​​en gluten- og kaseinfri diæt kombineret med vitamin B6 og magnesiumtilskud, er bundet, men som NIMH noter, understøttes sådanne diætinterventioner endnu ikke af kliniske forsøgsforsøg.

Outlook

Autisme er en tilstand, der varierer i sværhedsgraden blandt individer. Det kan være en livslang hindring for nogle, mens andre oplever næsten fuldstændig lindring af symptomer med passende behandling. Tidlig og hyppig kontakt med en læge eller alternativ sundhedspleje er afgørende for et positivt resultat.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Genetic Engineering Will Change Everything Forever – CRISPR (Marts 2020).