Sport og fitness

Vil indendørs cykling hjælpe mig med at tabe sig?

Pin
+1
Send
Share
Send

Indendørs cykling programmer fundet hos lokale sportscentre kan give betydelige kalorieforbrændinger og helt sikkert hjælpe dig med at tabe dig, når du er del af et sundt spiseprogram og aktiv livsstil.

Fordele

Med indendørs cykling kan du forbrænde op til 600 kalorier om 40 minutter, med den gennemsnitlige kalorieforbrænding er et sted mellem 400 og 500 kalorier. Indendørs cykling vil også gøre dig mere fit overordnet ved at forbedre din puls og toning dine muskler.

Identifikation

Hvis du tager en indendørs cykelklasse på et træningscenter, kan du forvente en gruppeoplevelse. Der er normalt nogle upbeat musik og signaler fra instruktøren til at guide dig, mens du kører. Det er din tur - ride i dit eget tempo og intensitet. Jo sværere du arbejder, jo flere kalorier du brænder og jo mere vægt du kan tabe. De fem grundlæggende bevægelser i enhver indendørs cykelklasse er den siddende flade, stående flade, siddende klatring, stående klatre og hopper. Instruktøren vil korrekt demonstrere disse bevægelser for dig.

Overvejelser

Hvis det er din første klasse, skal du sørge for at komme et par minutter tidligt og bede instruktøren om hjælp til opsætning af cyklen. Instruktøren vil rådgive dig om det rigtige sæde og håndtere barhøjden baseret på din krop. De fleste fitnesscentre har særlige procedurer til at deltage i en indendørs cykel klasse. Du skal muligvis dukke op tidligt for at sikre et sted eller tilmeld dig online eller personligt før klassen. Spørg receptionen personale på dit fitnesscenter, så du vil ikke blive lukket ud af en klasse og skuffet.

Forebyggelse / Solution

Skader kan opstå på en cykel med indendørs cykel, så det er vigtigt at få instruktøren til at guide dig på korrekt opstilling af cykler. Blødt vævskader, såsom forstuvning, er mulige. Nogle gange tæer falder i løbet af en tur. Eksperter anbefaler at løsne snørebånd for at øge blodgennemstrømningen til fødderne. Pedaling baglæns anbefales ikke, fordi det kan beskadige knæet, specielt rive brusk eller menisken. Sædet tager også noget at vænne sig til. Polstret cykel shorts eller gel sædebetræk hjælper med ømhed.

Geografi

Indendørs cykling klasser bør ikke være svært at finde. Webstedet hævder, at de er tilgængelige i tusindvis af fitnesscentre.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Listening practice through dictation 4 Unit 11-20 - listening English - LPTD - hoc tieng anh (Marts 2020).