Sport og fitness

En liste over balletøvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Ballet er en udfordrende form for sport og kunst. Det er krævende med hensyn til både æstetiske og atletiske faktorer. Ballet ligner sport, der involverer ikke-steady state, intermitterende typer af aktiviteter som gymnastik. Derfor kræver ballet ikke kun muskelstyrke, men både aerob og anaerob kapacitet.

Barre Work

Alle klassiske balletklasser begynder ved barre. De øvelser, der udføres på barre, er beregnet til at forberede dansere på hvad de senere vil gøre uden støtte i midten af ​​gulvet. Dansere holder fast i barre med en hånd (skifte sider efter hver kombination) og afslutter ca. 10 samlede kombinationer, før de går videre til midten af ​​gulvet. Barre arbejdsøvelser udføres i en bestemt rækkefølge, ofte ligner følgende: pløjer, langsomt tendus (nogle gange med fondu), hurtig tendus, langsom udslip, hurtig udslip, omløb de jambe en terre med port de bras, frappes med relevans, fondus , runds de jambe en l'air, adagio, grande battements og en strækning til krop og ben på barre. I en 90-minutters balletklasse vil barre arbejde omfatte ca. 45 minutter.

Center Work-Part One

Når barre er afsluttet, flytter dansere ind i midten af ​​gulvet. De øvelser, der gennemføres i centret, varierer meget afhængigt af lærerens og elevernes niveau. Øvelser udført under en gennemsnitlig balletklasse vil følge en ordre svarende til følgende: Adagio, Tænde, Fugle med runder de jambe a terre, Pirouetter i midten, Rejsearbejde fra hjørne til hjørne (fx valser, pirouetter, rejser bliver som piques, kæder, soutenus). Denne del af klassen kan tage 30 minutter at fuldføre.

Center Work-Part Two

Den endelige del af en ballet klasse består af hoppe og er den del af klassen primært, hvor dansere udnytter aerobe metaboliske veje. Hoppe starter med en række små spring til at varme op fødderne, anklerne, knæene og musklerne aktiveret under et spring. Når disse er færdige, vil danserne udføre en til to petite allegroer (små hurtige bevægelser) og mellemhøjt (lidt større spring til langsommere musik), et rejsehoppe (som f.eks. Brise eller emboite), og klassen slutter normalt med en grande allegro (største og langsomste spring endnu). Hvis tid og færdigheder tillader det, kan danserne blive bedt om at udføre en serie af sving, der hedder fouettes. Dansere vil hoppe i ca. 15 til 20 minutter i en typisk ballet klasse.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Ballet Barre Music (Marts 2020).