Sport og fitness

Lændesmerter og hoftepine øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Hæftesmerter og lændesmerter er ofte nært beslægtede. Smerter i din hofte kan faktisk være forårsaget af et problem i ryggen. Tilsvarende kan spændte nedre rygmuskler forårsage piriformis syndrom, som kan forårsage kompression af din sciatic nerve, hvilket fører til hoftepine og følelsesløshed. Visse øvelser kan bidrage til at lindre lændesmerter og hoftepine. Altid konsultere din læge, før du begynder et træningsprogram.

Funktioner

Høft og lændesmerter gør ofte udøvelsen af ​​almindelige aktiviteter yderst vanskelige og trættende. Du kan lide af akut lændesmerter, som er en skydning eller stikkende følelse i ryggen. Dette løser generelt i sig selv i løbet af dage eller uger. Du kan lide af kronisk lændesmerter, som normalt er kendetegnet ved kedelige eller smertefulde følelser i dit bageste område. Dine problemer kan blive forstærket af ischias, hvilket er en smerte, der skyldes skader eller tryk på næsen, hvilket forårsager prikking, følelsesløshed eller smerter i din bageste ryg.

Årsager

Årsagerne til nedre ryg og hoftepine er forskellige. Hæftesmerter kan være forårsaget af brud eller skade, tilstande som gigt eller senititis eller infektioner. Det kan også skyldes stramhed i dine hamstrings eller over-anstrengelse fra fysisk aktivitet. Rygsmerter har mange årsager, herunder ischias, en ujævn bækken eller ujævne benlængder, svage abdominale muskler eller visse fodproblemer. Det kan også være forårsaget af specifikke bevægelser som forkert løftning af en kasse eller tung genstand.

Abdominal øvelser

At holde musklerne i ryggen stærk og fleksibel kan hjælpe med at lindre hofte- og lændesmerter. Ifølge American Academy of Orthopedic Surgeons er kombination af aerob træning med abdominal styrke øvelser en vigtig del af at mindske virkningen af ​​rygproblemer. Bent-knee sit-ups kan være nyttige til forebyggelse og nedsættelse af rygsmerter. Lig på gulvet med knæene bøjet. Sæt dine hænder bag hovedet og krølle din krop op mod dine knæ, mens du trækker vejret ud, så dine maves muskler gør arbejdet. Inhalere og langsomt sænke din krop ned, en hvirvler ad gangen.

Nedre tilbageforstærkere

Knæløft er en understregningsøvelse anbefalet af Cool Running for at hjælpe med at behandle og forebygge smerter i ryggen. For at udføre denne øvelse skal du ligge på ryggen med dine ben lige og dine arme ved dine sider. Træk langsomt dine knæ til brystet og sænk derefter dine ben. Udfør ti gentagelser af denne øvelse.

Hamstring strækninger

Øvelser, der strækker dine hamstrings kan hjælpe med til at reducere mange typer af hofte og lændesmerter. Udfør en let hamstring strækning ved at ligge på ryggen og greb dit ben bag knæet, holde din ben bøjet og bringe benet ind i din krop. Forsøg langsomt at rette dit ben så meget som muligt uden belastning. Sænk dit ben til gulvet og gentag strækningen på den modsatte side.

Pin
+1
Send
Share
Send