Sport og fitness

Full-Hookup RV Campgrounds i Wilmington, NC

Pin
+1
Send
Share
Send

Selv om det er den store by langs North Carolina's Cape Fear Coast, har Wilmington opretholdt en lille bys følelse. Dens ægteskab af industri, turisme, et historisk centrum og nærhed til Atlanterhavet strande trækker tusindvis af besøgende årligt. For dem, der ønsker at omgå byens hoteller, er fire fuld-hookup RV parker inden for en 30-mile radius af downtown.

Vandrer rundt om Wilmington

Det drejer sig om en 8-mile kørsel til Wilmington KOA, den nærmeste campingplads til centrum, hvor berømte riverbåd krydstogter dækker Wilmingtons havn starter ved foden af ​​Dock Street, og historie buffs kan besøge Bellamy Mansion, en før borgerkrigen æra herregård. Sæt blandt sydlige fyrretræer, året rundt har KOA 50 fuld-hookup RV-steder. Femogfyrre er træksteder med typiske bredder på 30 fod, hvilket giver plads til store rigs op til 65 meter lang. Kabel-tv, Wi-Fi og propan er til rådighed, og du kan rense din rig på stedet RV / bilvask. For campingvogne, der ikke er selvstændige, har campingpladsen centralt beliggende toiletter, varme brusere, et vaskeri og dump station. En swimmingpool, computer og spilrum, legeplads og planlagte aktiviteter holder campister travlt.

Hængende med familien på Carolina Beach

Mindre end 14 miles fra Wilmington, året rundt Carolina Beach Family Campground har fuld-hookup, pull-through RV steder i en skovklædte skridt fra Cape Fear River og Intracoastal Waterway. En lejrbutik er fyldt med RV dele og forsyninger, og mekanik på stedet er til rådighed for nødreparationsservice. Wi-Fi, vaskeri, toiletter og varme brusere er til din rådighed samt en sæsonbestemt swimmingpool. For mere vandbaseret underholdning er Pleasure Island strande en kort 1-mile kørsel over broen. Licenseret surf fiskeri og charter-båd fiskeri er i nærheden, og du kan kaste linjer på Kure Beach Fishing Pier for kingfish, spansk makrel og flunder.

Plukker en vinder

Winner's RV Park er den eneste campingplads inden for 15 miles fra Wilmington, der udelukkende er beregnet til RV'er. Beliggende nær Carolina Beach og i gåafstand til Kure Beach, har året rundt parken 21 solrige steder med fuld hookups. Campister kan vælge mellem daglige, ugentlige og sæsonbestemte satser. Wi-Fi, 50-amp elektrisk service og RV / båd opbevaring er tilgængelig. Mens den lille campingplads mangler faciliteter og fornøjelser af større parker, er der adgang til sejlsport, picnic og 6 miles af naturstier på Carolina Beach State Park mindre end 3 miles fra campingpladsen. Licenserede lystfiskere flokker også til parken for at fiske efter flounder, plet og stripet bas langs Cape Fear River.

Parkering Woodside

Hele året Woodside RV Park er en anden RV-dedikeret campingplads, men det ligger 28 miles uden for Wilmington. Den lille, stille park har fuld-hookups og asfalterede veje, men fordi det ikke har et badhus, rummer parken kun selvstændige RV'er. De fleste af de solrige steder har 16-fods betonparkeringspuder, og der er mulighed for at opbevare et opbevaringssted for RV'er og både. Southport er mindre end 2 miles væk, hvor du kan nyde kunstgallerier, skaldyr restauranter og North Carolina Maritime Museum.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: CampgroundViews.com - Carolina Beach Family Campground Wilmington North Carolina NC (Marts 2020).