Mode

Hot Shower Benefits

Pin
+1
Send
Share
Send

Varme brusere har vand med temperaturer fra 96 ​​til 105 grader Fahrenheit. Et varmt bad føles ikke kun godt, det kan også være til gavn for dit helbred. Nøglen er ikke at blive derinde for længe, ​​da det kan tørre din hud ud. Men fem til 10 minutter under varmt vand kan arbejde undere for din krop, muskler, led og overordnet humør.

Forbedre cirkulationen

Varmt vand kan behandle muskulære og ledd smerter forbundet med gigt, muskeltårer og muskel overbrug. Varmen stimulerer cirkulation og blodgennemstrømning, samtidig med at man løsner led, sener, væv og muskler. Selvom det ikke kan helbrede smerten for godt, kan fem minutter under varmt vand betydeligt lette smerter, stimulere helbredelse og reducere inflammation. Det er mere praktisk end en massage og mere naturlig end medicinske behandlinger.

Rens huden

Tæppede porer kan føre til pletter og opbygning af toksiner i huden. Varmt vand og damp åbner porerne på din hud, hvilket gør det lettere at rengøre og frigøre urenheder. Efterfølgende med en kold vandskylning lukker porerne igen og får din hud til at blive forfrisket.

Varmer op

Et varmt brusebad er en effektiv måde at varme op før en morgen træning. Når du kommer ud af sengen om morgenen, kan musklerne være stive. Det er vigtigt at være helt varm og løs før nogen øvelse, og et varmt brusebad kan få blodet til at strømme, varme musklerne og prime dem til motion.

Lindre stiv hals og skuldre

Bortset fra en massage er et varmt brusebad det næstbedste for stiv nakke- eller skuldersmerter. At lade varmt vand løbe over dette område i 10 minutter vil slappe af musklerne. Gør nogle nemme nakke- og skulderruller i brusebadet yderligere løsne disse muskler.

Lindre hoste

Dampen fra et varmt brusebad kan løsne slim og slippe af med slim, der kan forårsage hoste eller ondt i halsen. Tilføjelse af eucalyptusolie til din hud eller luften vil gøre dampen mere effektiv og kan hjælpe dig med at trække vejret lettere. Et varmt brusebad kan også lindre andre kropssmerter forbundet med en forkølelse.

Reducer stress og søvnløshed

Et varmt brusebad er en naturlig beroligende. Hvis du er stresset eller har problemer med at sove, tager du et varmt brusebad i 10 minutter beroliger din krop, sind og nerver. Tilføjelse af lavendelolie vil hjælpe, fordi dette er en naturlig afslapning urt.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Fordelene med et massasjebad (Februar 2020).