Sport og fitness

Hvad gør den rigtige albue i golfsvinget

Pin
+1
Send
Share
Send

Golf swing har mange bevægelige dele. Nogle er vigtigere for succes end andre. Tæl rollen til højre albue (til højrehånd) som en del af den kritiske liste. Hvis du ikke holder den rigtige armbue i den rigtige position gennem svinget, er det langt vanskeligere at ramme et godt skud.

Den korrekte formular

En fundamentalt lyd golf swing har den højre albue tæt på kroppen hele vejen igennem kontakt med bolden. Når bolden er blevet ramt, og svingetransitionerne går igennem, vil den højre albue stige op og væk fra kroppen, da klubben fortsætter over venstre skulder og ind i målpositionen. Den rigtige albueposition er så vigtig, fordi den ikke har plads til at kaste klubben ud af det rigtige plan og forstyrre den ønskede rygradsvinkel. For at opretholde en afbalanceret kropsholdning og ideel svingbane er det bedst for en spiller at holde den højre albue passiv og tæt på kroppen.

Potentielle problemer i backswing

Hvis den højre albue løber meget langt fra kroppen, når klubben trækkes tilbage, bliver det svært for spilleren at holde klubben på det rigtige svingplan. Dette vil gøre det meget sværere at nå den rette position øverst i backswing. Det er ikke ualmindeligt, at en golfspiller har til hensigt at lave en kraftig sving for at trække den højre albue væk fra kroppen i backswing.

Potentielle problemer i nedturen

Hvis den højre albue forbliver i den rigtige position under rygsvinget, kan den stadig komme væk fra kroppen, der går ned i nedsvingen. I så fald kan klubben ikke være på det rigtige plan gennem slag med bolden. Hvilke resultater er en over-the-top swing, som holder klubben over det ønskede swing-plan og skærer over bolden gennem den ramte zone. Dette resulterer ofte i et trukket skud.

Fysiske virkninger

Når den højre albue adskilles fra kroppen under nedsvingen, kan det fysiske resultat være unødig belastning på højre skulder og albue. Det er ikke ualmindeligt, at en golfspiller, der konsekvent tillader sin højre albue at drive under nedsvingen for at udvikle ømhed i disse områder. Dette kan blive alvorligt nok over tid til at kræve lægehjælp.

Løsninger

En fremgangsmåde til at opretholde den rigtige højre albueposition er at øve ramte skud mens du holder venstre og højre albuer så tæt sammen som muligt. Hvis den højre albue kan holdes tæt til venstre, er det næsten umuligt at rykke fra kroppen. En anden træningsøvelse indebærer at udøve backswing med enten en golfhandske eller klaphovedbetræk gemt under højre arm. Hvis den højre albue forbliver på plads, vil handsken eller hoveddækslet ikke falde til jorden.

Pin
+1
Send
Share
Send