Sport og fitness

Øjenbryn Grooming Tips til mænd

Pin
+1
Send
Share
Send

Mens øjenbrynpleje og formgivning er mere almindeligt forbundet med kvinder, gør mænd ofte det, de kan for at bevare øjenbrynene, der er skarpe og tiltalende. Mænds og kvinders pleje stilarter varierer baseret på den ønskede æstetik. Mænd kræver større øjenbryn for at opretholde et naturligt udseende, men bør undgå ujævn eller ekstra buskede bryn. Det kan tage lidt forsøg og fejl, før du mestrer øjenbrynssygdomsbeklædning, men i sidste ende vil nogle få grooming tips gøre processen nemmere.

Kram derefter Trim

Trim længere hår lidt for at fjerne et busket look. Fjern ikke hår på baggrund af synet. Karm dine øjenbryn opad, så du kan se, hvilke er de længste. Brug en øjenvippekam, eller gnid dine øjenbryn opad, så de løber i samme retning. Identificer de længste hår, så brug et lille par saks til at trimme dem.

Pluck Sparsomt

Du må ikke plukke dine øjenbryn hår for meget, hvis overhovedet. Fokus kun på de sværede hår. Overplucking kan skabe et mærkeligt udseende, og det kan tage uger for dine hår at vokse tilbage fra tweezing. Tag en pause mellem puckeringer for at træde tilbage og evaluere dine pande fra et nyt perspektiv. Pluk hår over dine øjenbryn, hvis de er en meget synlig distraktion.

Den fældede Unibrow

Tykke øjenbryn kan resultere i en unibrow, den uinteressante bro af hår vokser fra det ene øjenbryn til den anden. En professionel voks kan fjerne dette hår og forhindre nyt hår i at vokse i uger. Tillad en stylist eller voksspecialist at vokse håret vokser over og under størstedelen af ​​dine øjenbryn. Vær sikker på at understrege, at du vil have en ryddet op, men ikke overdrevent manicured pande.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How to Trim Your Eyebrows | Men's Grooming (Marts 2020).