Mode

Sådan fjerner du cellulite med naturlige kosttilskud

Pin
+1
Send
Share
Send

Cellulite opstår, når fibrene, der forbinder huden med fedtceller, strækker sig, hvilket får fedtcellerne til at bøje, ifølge MedlinePlus. Som et resultat udvikler huden et ripplet udseende. Cellulite er forårsaget af en række faktorer, herunder langsom metabolisme, dårlig kost og dehydrering problemer. Mere forskning er nødvendig om effektiviteten af ​​naturlige kosttilskud til cellulite; Men nogle kosttilskud kan målrette væskeopbygning, hvilket minimerer udseendet af dette hudproblem.

Trin 1

Tag et multivitamin, der indeholder vitaminerne B6, C og E. En vitamin B6 kan slippe af med overskydende væskeopbygning og forbedre cellulitis udseende. C-vitamin, en detoxifier og hudstyrkende supplement, kan også forbedre udseendet af cellulite. Dit multivitamin bør også indeholde E-vitamin, som forbedrer blodcirkulationen og fremmer sund hud.

Trin 2

Forøg calciumindtag. At få nok calcium kan reducere kropsfedt og minimere udseendet af cellulite. Kvinder og mænd i alderen 19 til 50 kræver mindst 1.000 mg. Mennesker over 50 år har brug for mindst 1.200 mg, ifølge Office of Dietary Supplements.

Trin 3

Forbruge flere antioxidanter. Antioxidanter som coenzym Q10, sort peber ekstrakt og kanelrotekstrakt kan øge omsætningen og minimere udseendet af cellulite. Den fedtsyre-konjugerede linolsyre eller CLA kan også hjælpe med at forbrænde kropsfedt og minimere cellulite ifølge Celluliteusa.com. Forbrugende grøn te, som også er høj i antioxidanter, kan øge kroppens evne til at forbrænde kalorier, der hjælper med cellulitterudseende.

Trin 4

Brug et mælkebøtte supplement. Mælkebøttetilskud, som virker som et diuretikum, frigiver fængslede væsker under huden. Dette stof er også højt i antioxidanter. Mælkebøtte kan bekæmpe væskeretention, hvilket giver huden et glattere udseende.

Tips

  • Et enkelt supplement virker ikke for alles celluliteudfordringer. Du skal muligvis prøve et par forskellige tilskud, før du finder en effektiv løsning. Også fokusere på livsstilsændringer, såsom kost og motion. Disse metoder kan minimere udseendet af cellulite, ifølge MayoClinic.com.

Advarsler

  • Tal med din læge, før du tager nye kosttilskud. Nogle kosttilskud har potentiale til at interagere med receptpligtige medicin. Din læge kan sikre, at der ikke er nogen potentielle lægemiddelinteraktioner og sikre sikkerheden ved at forbruge supplementet.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Se beste vekttap diettprogrammer - bli kvitt magen fett rask (April 2020).