Sundhed

Kan visse urter øge sædvolumen?

Pin
+1
Send
Share
Send

En årsag til mandlig infertilitet er et lavt sædtal. Normalt manglende evne til at fostre et barn er det eneste tegn på et lavt sædtal, men hvis det faldende antal skyldes et hormonalt problem, kan der være andre symptomer, herunder seksuelle funktionsproblemer, ifølge Mayo Clinic. En underliggende tilstand med dårlig sundhed, stress eller angst kan bidrage til lavt sædtal. Mænd søger et boost i sædproduktionen kan prøve flere urter, der er anset for at hjælpe.

Maca

Maca er blevet brugt i århundreder i Peru for at øge sædvolumen, ifølge "Natural Healing Wisdom and Know How" af Amy Rost. Denne urt øger sædvolumen såvel som sædmotilitet, antal og kvalitet. Sort maca har den bedste effekt på sædproduktion, mens gul maca kun producerer moderate resultater. Rød maca stimulerer ikke sædproduktion ifølge en artikel i december 2009 udgave af den schweiziske supplerende behandlingsjournal "Forschende Komplement? Rmedizin" af G.F. Gonzales. Denne urt øger også frugtbarheden hos kvinder, rådgiver Rost.

Horny Geed Weed

Horny geit græs kan øge sædvolumen og er også kendt for at hæve testosteron niveauer og stimulere en menneskes sensoriske nerver, og dermed tjene som et afrodisiakum, ifølge Rost. Denne urt har traditionelt været brugt til at behandle impotens. En undersøgelse af ekstraktet fra hornet gedekløg, der blev offentliggjort i februar 2010 udgaven af ​​"Journal of Sexual Medicine", fandt positive virkninger på den mandlige seksuelle funktion på de rotter, der blev testet i undersøgelsen, ifølge hovedforfatter A.W. Shindel.

Gokshura

Gokshura, også kaldet ji li eller tribulus terrestris, er en kinesisk krydderurter, der stimulerer sædproduktion takket være dets steroidale saponinindhold, ifølge Rost. Denne urt er også kendt for at forbedre sædets overlevelsestid, motilitet og kvalitet. Faktisk fandt en undersøgelse i januar 2010, "Journal of Ethnopharmacology", at denne urt medførte øget spermaproduktion hos rotter, ifølge studiens hovedforfatter, A.J. Martino-Andrade.

Pin
+1
Send
Share
Send