Sundhed

Hjem Remedy Behandlinger for en Leg Ulcer

Pin
+1
Send
Share
Send

Et sår på benet er et åbent sår, der har svært ved at helbrede og er tilbagevendende. Årsager til bensår omfatter dårlig cirkulation og diabetes samt ventil og kredsløbsdysfunktion. Ifølge Cleveland Clinic er de mest almindelige bensår venøse stasis-sår, som udgør op til 90 procent af alle sårtilfælde. Venous stasis sår findes under knæet, lidt over ankelen på ryggen eller siden af ​​benet. Medicinsk behandling kan omfatte antibiotikabehandling og medicin for at forhindre blodpropper. Efter at have besøgt en læge, kan en række hjemmemekanismer og behandlinger fortsætte hjemme for at opmuntre helbredelsen af ​​benets sår.

Løft benene og øg aktiviteten

De nedre ekstremiteter bør hæves for at mindske væskebygging i ben og fødder og afholde yderligere sår fra dannelse. Ifølge MedlinePlus skal benene placeres omkring hjertet. Hyppige hvileperioder hele dagen er ideelle. Stadig skal gradvis aktivitet også tilføjes til en persons daglige rutine for at øge omsætningen til benets sår. Vandreture, havearbejde eller lyse træningsøvelser hjælper i lægsårets helbredelse. En patient skal tale med en læge, inden han påbegynder et træningsprogram, især hvis han har levet en stillesiddende livsstil.

Rensning og sårpleje

Sårpleje og rensning er vigtig for at spore sårets helingsproces og for at afgøre, om behandlingen er effektiv. Mild sæbe og vand bør bruges til at vaske såret dagligt. Ifølge Cleveland Clinic fjerner mild rensning døde hudvæv og dræning fra benområdet. Et spejl kan bruges, hvis man ser sårene, er det svært. Yderligere symptomer på yderligere infektion inkluderer rødme, varme og overskydende dræning. En læge s specifikke sårpleje retningslinjer bør følges; de fleste læger anbefaler en fugtig dressing eller bandage ændring dagligt. Prescription salver anvendes ofte på sårene.

Compression

En række kompressionsbehandlinger anbefales, når der er knoglesår, rapporterer Cleveland Clinic. Kompressionstrømper eller strømpebukser kan købes hos de fleste medicinske forsyningsforretninger og findes også i receptpligtige styrker. Patienter bærer strømperne for at mindske hævelsen i foden og øge omsætningen, der fremmer heling til benets sår. Strømpebukserne placeres på foden og rulles opad til knæet, før de går ud af sengen hver morgen. Strømperne er slidt hele dagen. Der kan være behov for assistance for at sætte strømper på. Ifølge Vein Directory, fra 2010, ligger gennemsnitsprisen for kompressionsstrømper mellem $ 30 og $ 50.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: What happens when you have a disease doctors can't diagnose | Jennifer Brea (Februar 2020).