Levevis

Vær din egen Valentine 7-dages Self-Love Udfordring med Sophie Gray

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvem behøver ikke en lille kærlighed? Og gætte hvem der altid er der for at give det? Det ville være dig. Selvpleje har været et varmt emne sidst, og en stor del af det viser dig selv en lille kærlighed. Til ære for Valentinsdag har vi slået sammen med Sophie Gray på en spændende ny udfordring, der vil tage dig på en rejse af selvkærlighed.

7 Dage af Selv Kærlighed Udfordring ??

Vær din egen bedste ven! Sophie Gray of Way of Gray er her for at lancere vores 7 Days of Self Love Challenge? lvstrng.com/7DaySelfLove

Indsendt af sweetlife.dk onsdag den 8. februar 2017

Sophie har skabt en 7-dages udfordring med to dele: Den ene er et journaling-emne, og en anden er en aktivitet, der skal inspirere tillid og hjælpe dig med at føle dig mere forbundet. Hvorfor journaling? Det er blevet bevist i en forskningsstudie udgivet af Southern Methodist University, der skriver om dine dybeste følelser forbedrer mental og fysisk sundhed.

Vi starter denne udfordring onsdag den 8. februar! For at deltage i udfordringen, bookmark denne side og kom tilbage hver dag for at finde ud af alt om den dags journalopgave og opgave. Vi har også lavet en praktisk tjekliste for at udskrive eller gemme. Tag en kærlig selfie efter at du har gennemført hver aktivitet og send den til Instagram med hashtag # 7daysofselflove og tag @wayofgray og @ SWEET-LIFE_com.

Udskriv denne tjekliste og hold den praktisk!

Dag 1

Journaling Emne: Identificer din mening om dig selv

Tag dig tid til at journalisere, hvordan du føler om dig selv. Din mening afgør de handlinger du tager. Ved at afdække din sande mening om dig selv, kan du bestemme, om det tjener dig eller ej.

Prøv at besvare disse spørgsmål: Hvad synes du om dig? Kan du lide dig selv? Hvad kan du godt lide om dig selv? Hvis der er dele af dig selv, at du ikke er tilfreds med, skriv ned hver og prøv at reframe den til noget positivt. For eksempel, hvis du ikke kan lide det faktum, at du er meget følsom, skriv om, hvordan det at være følsomt, kan hjælpe dig med at være en mere empatisk person og følsom over for andres følelser ud over din egen.

Aktivitet: Få udenfor & Connect

Gå udenfor, forlad din telefon og opret forbindelse med dig selv og naturen. Vær opmærksom på dit åndedrag, sænk dig, tag dyb vejrtræk og tilslut dig. Du kan gå en tur eller bare finde et godt sted at sidde og tage tre dybe vejrtrækninger.

Hold dig til stede med øjeblikket. Bemærk, hvor du sidder og hvordan overfladen føles, eller hvor du går og hvordan jorden føles under dine fødder. Bemærk lydene omkring dig, men vurder ikke dem eller absorbere dem. Tag et øjeblik at lytte til dit eget ånde, der stiger og falder.

Du gjorde det til dag 2! Foto Credit: Way of Grey

Dag 2

Journaling Emne: Identificer dine følelser

"Benyt det til at tæmme for det", siger ordsprog. Processen med at navngive dine følelser kan hjælpe med at beskrive dem. Start din journalindtastning ved at skrive ned de specifikke ting, der udløser positive følelser og de hændelser, der udløser negative. Derefter, journal om hvordan du kan dreje negativet rundt. Skriv om hvad du kan gøre i øjeblikket for at bringe dig tilbage til det positive.

Prøv at besvare disse spørgsmål: Når tingene går godt, hvordan har du det? Hvad føles dit liv, når tingene går godt? Når det ikke går godt, hvordan føles det? Navngiv disse følelser.

Aktivitet: Gør det positive

Nu hvor du ved hvad der udløser en positiv følelse for dig, gør dig i dag til at gøre det, der gør dig til at føle dig godt. Tag denne gang til du.

Dag 3

Journaling Emne: Vær taknemmelig

Journal om 5 ting, du er taknemmelig for. Ved regelmæssigt at udøve taknemmelighed, vil du flytte til denne tankegang mere og mere. Der er altid noget at være taknemmelig for.

Prøv at besvare disse spørgsmål: Hvad er der sket i dag, at du er taknemmelig for? Hvad ser du frem til i morgen? Hvem er de mennesker (eller dyr!), Du er taknemmelig for, og hvad handler det specifikt om dine interaktioner, som du sætter pris på?

Aktivitet: Forplig en godhedsakt

Gør nogen til at gøre det på en andens taknemmelighed liste. Hold en dør åben for en fremmed, komplimenter nogen, eller bare lyt til en ven i nød. Forskning viser, at frivilligt arbejde ikke kun hjælper med depression, det nedsætter også blodtrykket, hvilket potentielt reducerer risikoen for hjertesygdomme. Bring den samme følelse af tilknytning til din hverdag med en simpel handling af venlighed.

Du gjorde det til dag 4! Fotokredit: AlekZotoff / iStock / Getty Images

Dag 4

Tidsskrift Emne: Accepter dig selv

Lav en liste over ting, du har svært ved at acceptere om dit liv.

Når du har en liste, gå tilbage gennem denne liste og sig dette:

Eksempel: Jeg kan ikke lide hvor ængstelig jeg er.

Jeg accepterer helt og helt min angst. Jeg forstår, at dette ikke bestemmer, hvilken type person jeg er, og uanset hvordan jeg føler, ser eller hvad jeg oplever, fortjener jeg min egen kærlighed.

Skriv denne erklæring ud for hver ting du skrev ned. Så læs det højt.

Aktivitet: Spejlarbejde

Se i spejlet direkte i dine øjne og gentag ordene "Jeg elsker dig, _____"

Pause. Træk vejret.

Gentag dette 3 gange, trække vejret ind imellem. Overhold hvordan det får dig til at føle.

Dag 5

Tidsskrift Emne: Skriv dig selv et kærlighedsbrev

Berøm din kærlighed til dig selv i et kærlighedsbrev. Vær beskrivende, vær romantisk og vis dig selv, at det stærkeste og mest tilfredsstillende forhold er det, du har med dig selv.

Aktivitet: Self-Love Meditation

Find et rum at sidde eller ligge stille og komfortabelt. Sæt en hånd på dit hjerte og den anden på din mave. Tag tre dybe indåndinger, udånding gennem munden, og lad din vejrtrækning stige og falde normalt.

Når du indånder, forestil dig et helbredende og energisk hvidt lys, der fylder din krop, hvilket gør dig lettere. Med hver udånding føler du din krop afslappende i sin position, vokser varm og smidig med det hvide lys. Dette lys er kærligheden du har selv.

Begynd med toppen af ​​dit hoved, begynder at scanne ned din krop og sende det kærlige, helbredende hvide lys til hver del af din krop: din pande, tilbage af dine øjne, kæbe, nakke. Følg din krops linjer helt ned til spidsen af ​​dine tæer.

Når du når dine tæer, begynder du at vride dem. Vip derefter dine fingre. Sæt dine arme rundt om dig og giv dig en stor kram. Kom langsomt tilbage i din krop med hvert åndedræt. Gør denne meditation enhver dag, helst. Det er altid der for dig, ligesom du kan være for dig selv.

Eller tjek Sophie Greys 3-minutters meditation eller prøv denne guidede meditation med Veronica Krestow.

Guidet meditation for feriefred

Lad ikke ferien holde stress på dig. Bliv medlem for en guidet meditation ledet af Mentors Channel's Veronica Krestow på Hall Center for at hjælpe dig med at finde din fred ??

Kom med os fra 1. december til vores 30-dages meditationsudfordring for at hjælpe dig med at navigere i næste måned med chill

Indsendt af sweet-life.club tirsdag den 29. november 2016

Dag 6

Journaling Emne: Tal dig selv gennem en kamp

Har du en dårlig dag? Har du noget, der har generet dig? Skift til din journal og bede om støtte. Vær der for dig selv som om du ville en ven

Aktivitet: Støtte Andre

Nå ud til vigtige mennesker i dit liv, så de ved, at du er der for dem. Ved at være der for os selv, kan vi virkelig være der for andre.

Dag 7

Tidsskrift Emne: Opret plads til selvkærlighed

Hvordan kan du skabe plads til selvkærlighed hver dag? Journal om, hvordan du vil forpligte sig til at vise dig selv kærlighed og værdsættelse dagligt.

Prøv at notere de daglige eller ugentlige rutiner i dit liv, der gør dig glad og de rutiner, der gør dig ulykkelig. Kryds ud dem, der gør udløse negative følelser, og under dem, skriv ned en selvlæringsrutine, der får dig til at føle sig godt. Måske er det en daglig meditation med en selvlærende mantra som "Jeg er kærlig værd", eller måske er det en ugentlig "taknemmelighed for mig at gå", hvor du tager en 10 minutters spadseretur og reflekterer over alle dine fantastiske attributter og velsignelser.

Aktivitet: Lav et løfte til dig selv

Tag et øjeblik at lægge dine hænder på dit hjerte og laver et løfte til dig selv for at holde fast i det, du har lært i denne udfordring.

Bonusaktivitet: Lav en erklæring

Tillykke! Du har afsluttet selvkærlighedens udfordring. Nu skal du bare tage disse nye følelser af tillid og tilknytning og fortsætte med at manifestere dem. Kast kælen og send til sociale medier og erklærer, at du skal tage vare på dig selv fra nu af. Brug hashtag # 7daysofselflove og tag @wayofgray og @ SWEET-LIFE_com.

Sophie Gray, mere kendt som Way of Gray, er en selvlærende entusiast, der er uddannet i holistisk ernæring, personlig træning og meditation. Hun tilbyder enkle og bæredygtige råd til at være dit lykkeligste, frieste og sundeste selv. Gennem sine forskellige sociale medier platforme fremmer hun betydningen af ​​at acceptere dig selv og elske, hvem du er.

Hvad synes du?

Har du prøvet journaling? Har det hjulpet dig? Hvad er måder, hvorpå du dyrker selvkærlighed? Prøv disse aktiviteter og fortæl os om din oplevelse. Del dine tanker i kommentarerne!

Pin
+1
Send
Share
Send