Mode

Amla Hair Oil til hurtig hårvækst

Pin
+1
Send
Share
Send

Ifølge Ayurveda-filosofien har Amla fremragende foryngende egenskaber og er begunstiget ved behandling af pitta dosha-lidelser, individets livskraft eller forudbestemte egenskaber med hensyn til sind, krop og ånd.

Hår Sundhed

Brug amlaolie til at massere for at stimulere hovedbunden og opmuntre hårvækst.

Amla er kendt for at stimulere hårsækkenet til at stimulere væksten. Det nærer hårsædet, giver styrke og glans og renser hovedbunden for at forhindre skæl, hvilket giver et perfekt miljø til langt og sundt hår.

Kilde

Amlafrugten indeholder 20 gange mere C-vitamin end en appelsin.

Amlafrugten er også kendt som Indisk Stikkelsbær (Emblic Myrobalan) og kommer fra amalaki-træet med oprindelse i Indiens tropiske subkontinent. Alle dele af træet, herunder barken, anvendes til at behandle forskellige betingelser. Amlafrugten er rig på vitamin C og antioxidanter.

hjemmelavet

Bland alma pasta i en jernpotte, så den står over natten.

Amlaolie er meget let at lave. Du kan bruge friske frugter eller pulveret. Begge varer kan købes hos de fleste indiske købmandsforretninger. Hvis du bruger frugten, skar den op i små terninger og lad det tørre ud, før du blander det med fenugreekpulver og olie for at lave en pasta. Varm ingredienserne i en pande indtil brun; Pas på, at du ikke brænder den. Lad det afkøles, og sigt derefter blandingen og overfør amlaolien i beholdere. Olien skal være god i mindst to uger. Hvis du bruger pulveret, blød det natten over i varmt vand, før du påfører fuglekløften og olien for at gøre pastaen. Du kan bruge ricinus, kokos eller en anden valgfri olie.

Amla Products

Regelmæssig brug af amlaolie kan forhindre vækst af for tidlig grå hår.

Køb premixet amlaolie fra en indisk købmand eller online. De tilgængelige produkter varierer i mørke, med et valg af henna for at forbedre de gråfarveegenskaber og aloe vera til ekstra konditionering. Ulempen ved premixet amla er inklusion af kunstige dufte og mineralolier, der tilstopper porer i hovedbunden, hvilket fører til irritation. Mineralolie kan også bidrage til acne. Amla er infunderet i de fleste hårplejeprodukter i Indien, og kan findes i shampoo og balsam.

Pre-Shampoo

Amla oliebehandlinger kan udføres en eller anden uge.

Shampoo kan være helt tørre, fjerne et overskud af naturlige olier fra hårsakslen og efterlade håret tørt og kedeligt. For ekstra beskyttelse, før du renser, skal du anvende amlaolie, og sørg for, at dit hår er grundigt belagt. Hold det på natten, så i morgen shampoo som normalt. Dit hår skal føles blødt og skinnende og være mindre modtageligt for brud. Dette vil hjælpe dit hår til at vokse længere.

hårbalsam

For en konditioneringsbehandling skal du opvarme amla i håret og hovedbunden, dække med en plastikdæksel og sidde under en dampbad eller tørretumbler i 20 minutter. Masseringseffekten forbedrer omsætningen og hjælper med hårvækst, da olien nærer og styrker hårakslen. Alternativt kan du pakke dit hår i et opvarmet, fugtigt håndklæde til lignende resultater. Skyl ud og stil som sædvanlig. Brug amla daglig for at bevare glans og tilstand. Påfør en lille mængde på dine palmer, og fordel jævnt i hele dit hår og vær særlig opmærksom på enderne. Gør dette om natten. Sæt dit hår i et satin tørklæde eller hjelm for at holde det og dine puder beskyttet. Stil dit hår som normalt om morgenen.

Pin
+1
Send
Share
Send