Levevis

Flyver med en tøs næse

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du planlægger at flyve med en prikket næse fra en sinusinfektion, allergi eller forkølelse, kan du tænke dig at genoverveje dine planer. Da kabinetrykket ændres under flyvningens opstigning og nedstigning, kan du komme i svær smerte eller opleve andre komplikationer. Hvis du ikke kan udskyde din rejse, skal du sørge for at flyde på flyet bevæbnet med viden og værktøjer for at gøre dit fly så smertefrit som muligt.

Middle Ear Issues

Det eustachiske rør forbinder dit mellemør i halsen. Dens primære opgave er at regulere luftstrømmen ind i og ud af mellemøret til at opretholde et lufttryk, der svarer til luften omkring dig. Når et fly begynder sin opstigning eller nedstigning, ændres kabinets tryk hurtigt, og det eustachiske rør sparker ind i gear for at justere trykket inde i øret. Hvis der kommer noget i vejen for luftstrømmen, som f.eks. Blokering fra en tøs næse, kan du mærke stort tryk eller smerte. Selvom tilstanden normalt korrigerer sig, så snart hyttens tryk vender tilbage til det normale, er det ikke usædvanligt at opleve midlertidig svimmelhed, tinnitus eller høretab, der kan vare i op til seks uger. I svære tilfælde kan trommehinden briste, hvilket forårsager blødning og smerte.

Sinus Pain

Bihuler er lommer fyldt med luft, der er placeret rundt om din næse og i nogle af ansigtsbenene. Som det er tilfældet med mellemøret, når en tøs næse blokerer luftstrømmen ind i sinuskaviteten, og det ikke er i stand til at udligne lufttrykket ved stigning eller afstigning af flyet, kan du opleve svær smerte eller pres i panden omkring din næse eller under dine øjne. I alvorlige tilfælde kan du også opleve tandpine eller næseblødninger.

Medicin

Hvis du skal flyve med en tøs næse, skal du binde dig selv med en god decongestant, såsom pseudoephedrinhydrochlorid, hvis du lider af en forkølelse eller antihistaminer, hvis allergier er problemet. Rejsende med allergi bør tage deres medicin cirka 30 minutter før flyvningen starter, mens de med en forkølelse eller sinusinfektion skal tage en decongestant eller næsespray ca. en time før flyvningen skyldes land. Under alle omstændigheder bære nogle smertestillende midler til at hjælpe med at lindre eventuelle øre- eller bihulepine, du måske føler.

Tips og tricks

Mange flyvebeboere sværger på effektiviteten af ​​dabbing en smule topisk mentholeret creme under næsen før afstamning for at holde næsepassagerne så klare som muligt. Hvis du føler sig trykket i dine ører, skal du bruge en hånd til at lukke næseborene, tage en stor mundfuld luft og luk derefter munden og forsøge at tvinge luften ind i næsens bagside. Når du flyver med babyer, kan du tilbyde dem en pacifier eller give dem en flaske under afstigning, da sugebevægelsen kan hjælpe deres ører til at pope. Du vil måske også investere i et sæt specielle engangsture, der er designet til at beskytte dine trommehinde ved at regulere lufttrykket.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: BROTHER GETS WISDOM TEETH REMOVED!!! Funny Reactions (Februar 2020).