Levevis

Hvordan man skriver en e-mail Søger en job

Pin
+1
Send
Share
Send

I år tidligere havde jobjagere post eller fax deres forsendelsesbreve og genoptaget til potentielle arbejdsgivere. I den moderne tidsalder virker denne praksis som en fortid. Så længe du har adgang til en e-mail-konto, kan du sende ansættelseschefer alle de oplysninger, du har brug for fra din hjemmecomputer. En af de vigtigste dele af denne proces er dog stadig brevet, medmindre det nu kan sendes i en e-mail-besked.

Trin 1

Undersøg virksomheden for at få e-mail-adressen og navnet på enten personaleadministratoren eller ansættelseslederen. Ved at sende dit brev til den korrekte person, placerer du dig allerede til fordel for personer, der sender det til en generisk human resource-mailbox.

Trin 2

Få adgang til din professionelle e-mail-konto. Hvis du søger efter et job, skal du have en e-mail-konto, som lyder som om det kunne komme fra et firma. For eksempel skal din konto være noget som [email protected] eller [email protected] Forlad dine kælenavne, som "happyguy165", til dine personlige e-mails.

Trin 3

Udfyld emnelinjen i e-mailen. Emnelinjen skal indeholde den jobposition, du søger om. Brug ikke for længe på en emnelinje, men sørg for at modtageren ved, hvad e-mailen er til. Et godt eksempel er: "Kandidat til Marketing Director med XYC firma."

Hvis du ikke har en bestemt jobåbning til rådighed, skal du bruge et emne med firmaets navn og den afdeling, hvor du søger at arbejde, f.eks. "Ønsker du at hjælpe XYZ firma i din marketingafdeling." Sørg for at du har undersøgt virksomheden nok til at kende afdelingens navn og have en grundlæggende ide om, hvordan virksomheden er oprettet.

Trin 4

Adress e-mailen til ansættelseslederen. Folk kan lide at se deres navn, og det viser, at du gjorde dine lektier.

Trin 5

Skriv dit første afsnit. Det skal være dynamisk, fange din læsers opmærksomhed og informere den person, der læser, hvad brevet vil medføre. Hold det kort og til det punkt, men tag det ikke for koldt med det. Angiv en generel grund til, at du ville være perfekt til stillingen.

Trin 6

Indtast dit andet afsnit. Andet afsnit bør gå dybere ind i dine kvalifikationer og beskæftigelseshistorie. Kun diskutere de faktiske dele af din karriere, der er relevante for jobbet, der har haft.

Trin 7

Udforsk fordelene, som virksomheden får ved at ansætte dig. Dette kan være en yderligere udforskning af dine kvalifikationer eller ting, som dine arbejdsvaner kan bringe til bordet.

Trin 8

Tilføj en sætning om opsætning af en aftaletid så hurtigt som muligt. Anfør alle tilgængelige måder, hvorpå lejebutikeren kan kontakte dig.

Trin 9

Husk at underskrive dit brev ved at indtaste dit navn og telefonnummer under e-mailens krop. Vedhæft dit CV som et dokument til e-mailen. Tryk på knappen "Send" i dit e-mail-program.

Tips

  • E-mailens krop ved hjælp af denne metode bliver dit følgebrev, og du vedhæfter dit CV til den aktuelle e-mail. Men hvis du gerne vil give ansættelseslederen en kopi af dit følgebrev, der er oprettet i et tekstbehandlingsdokument uden e-mail-adressen øverst, skal du vedlægge en kopi af dit følgebrev til e-mailen besked. Omslaget kan simpelthen være den e-mail, du lige skrev, og er blevet kopieret til et tekstbehandlingsdokument. Altid CC dig selv, så du kan sørge for, at den blev sendt ud. Ved at gøre dette modtager du en kopi af e-mailen, og du kan også gemme beskeden til fremtidig reference.

Advarsler

  • Stavekontrol dækslet flere gange for at undgå fejl. Læs også det højt en eller to gange for at sikre, at det giver mening og strømmer korrekt. Tjek og dobbeltkryd din grammatik.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan skrive jobbsøknad lett (Februar 2020).