Sundhed

Kan du øge bryststørrelsen naturligvis ved motion og spisning?

Pin
+1
Send
Share
Send

Nogle kvinder betragter deres bryster som en af ​​deres bedste egenskaber. Andre kan dog ikke være tilfredse med deres bryststørrelse og spekulerer på, om de kan øge deres bryststørrelse. Hjem retsmidler herunder kost, motion og ernæring kosttilskud er prydet som en naturlig måde at øge bryst størrelse. Bryststørrelsen påvirkes dog primært af genetik og kropsvægt, hvor brystet og positionen også påvirkes af alder og ammende historie. Mens visse øvelser kan hjælpe med at opbygge muskler under brysterne, er der små kvinder, der kan gøre for at øge bryststørrelsen.

Trin 1

Forstå brystanatomi og fysiologi. Ifølge Johns Hopkins Medicine består brysterne af både fedt og brystvæv - de lobulaer og kanaler, der træder i aktion under amning. Hos voksne er en permanent stigning i bryststørrelse ofte relateret til fedtopbygning i brystet. Midlertidig stigning i bryststørrelse kan bemærkes som en del af den månedlige menstruationscyklus relateret til udsving i hormoner østrogen og progesteron, og bryststørrelsen øges under graviditet og amning for at forberede sig på mælkeproduktion. Efter overgangsalderen forårsager reduktioner i østrogen brystvævet at krympe og tabe form. Mens der ikke er muskler i brysterne selv, beskriver det amerikanske College of Sports Medicine, at stigende pectorale muskler kan få brystene til at virke lidt større, selvom enhver stigning typisk er ubetydelig.

Trin 2

Lær mere om kaloriebalance. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention refererer kaloriebalance til antallet af kalorier, du spiser, i forhold til antallet af kalorier, som din krop bruger til at fungere. Forbruger flere kalorier end din kropsforbrug er en måde at gå på, og nogle gange spionerede som en måde at øge bryststørrelsen på. Dette vil medføre en forøgelse af kropsfedt, men det er ikke muligt at målrette mod disse fedtindskud i brystene alene. I stedet vil personer, som øger deres kalorieindtag, sandsynligvis se små stigninger i fedtindskud i hele kroppen. Endvidere kan vægten øge risikoen for en række alvorlige helbredstilstande, herunder diabetes, forhøjet blodtryk og visse former for kræft. På grund af disse risici fraråder det amerikanske råd om motion en stærk modtagelse af kvinder for kun at gå i vægt i et forsøg på at øge deres bryster.

Trin 3

Indarbejde en regelmæssig modstands træningsrutine. Mens løftevægte ikke fremmer brystvæksten, kan det øge størrelsen af ​​de underliggende brystmuskler. Selvom dette kan få brystet til at se lidt større, er enhver påvirkning af bryststørrelsen ubetydelig. Toning og opretholdelse kan dog gøre underværker for at forbedre sundt, selvværd og kropsbillede. For de bedste resultater opmuntrer American College of Sports Medicine individer til at udføre styrketræninger, der retter sig mod pectorale muskler - som pushups, brystflyvninger og brystpresser - to eller tre gange om ugen. Udfør to til tre sæt 10 til 15 gentagelser af øvelsen for optimale resultater.

Anmeldt af: Kay Peck, MPH, RD

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Breast Actives Results (Januar 2020).