Sundhed

Sådan fjerner du klæbemiddelbindinger efter kirurgi

Pin
+1
Send
Share
Send

Efter kirurgi kan din kirurg anvende en dressing belagt med medicinsk klæbemiddel for at understøtte området og forhindre infektion. Kirurgen vil ændre bandagen inden for de første 24 til 48 timer efter proceduren og kan instruere dig om at ændre det hjemme hver dag.

Procedure

Vask dine hænder og brug ikke-sterile handsker. Løsn forsigtigt hvert hjørne af bandagen med din anden hånd for forsigtigt at trække huden væk fra bandagen. Træk hjørnerne vandret over overfladen af ​​bandagen, i stedet for at løfte dem lige op. Når alle klæbemidler er frigivet, skal du fjerne forbindingen og kassere den i en plastikpose.

Efter-Care

Kontroller indsnittet for tegn på infektion, herunder rødme eller dræningsvæsker. Undgå at forstyrre hæfteklammer, søm eller tynde bånd af tape, der bruges til at lukke såret. Følg din læge instruktioner om rengøring af området og udskiftning af bandagen.

Fjernelse af klæbestof

For at fjerne den klæbende klæbemiddelrester på din hud, prøv at gnide med en ren vaskeklud gennemblødt med en blanding af vand og mild sæbe. Over-the-counter medicinske klæbemidler kan også være nyttige. Undgå at bruge alkohol, der kan tørre huden og øge risikoen for infektion.

Pin
+1
Send
Share
Send