Levevis

Målindstilling Træningsaktiviteter

Pin
+1
Send
Share
Send

Indstilling af mål kan hjælpe dig med at præcisere dine behov, færdigheder og mål. Ved at forestille og udtrykke den måde, hvorpå du vil leve dit liv i nutiden og i fremtiden, kan du arbejde baglæns for at bestemme de nødvendige skridt til at nå dine mål. Heldigvis kan du bruge mange sjove og konstruktive aktiviteter til at træne dig selv for at skabe, skærpe og opfylde dine egne mål.

Money Play

Forestil dig at få en million dollars, der skal bruges på en enkelt dag, foreslår mål-setting-for-success.com. Midlerne kunne doneres til en velgørende organisation eller plejede at afbetale eksisterende gæld, men de kunne ikke investeres eller opbevares i en bank. Skriv op eller del din plan højt, vær forberedt på at forsvare dine valg eller prioriteter. Nu overvej hvordan disse mål eller behov kunne opfyldes i din nuværende livsstil.

Spontan praksis

Lær at være fokuseret på dit mål i enhver indstilling, anbefaler selfesteem2go.com. Vælg en beskeden, men personligt relevant udfordring, som en dansekombination, en sang på et nyt sprog eller 10 pushups. Indstil en række påmindelser på din telefon eller PDA, eller spørg en ven om at kontakte dig på flere bestemte tidspunkter. Når alarmen går ud, hvor du end er, skal du ignorere alle distraktioner, øve færdigheden og blive bedre.

SMART mål

Afklare og fokusere dine mål i SMART-mål, siger effektiv-time-management-strategies.com. SMART er et akronym, der står for Specific, med angivelse af en præcis markør for succes; Målbar, der kan måles på en konkret måde Handlingsorienteret, der kræver handlinger og trin, der vil støtte målet Realistisk, at sikre, at et mål kan opfyldes; og tidsbegrænset og holder tidsfristen for at sikre, at målet er opfyldt.

Vision Board

Lav en vision / drømbræt til en synlig påmindelse om dine mål, siger Settinggoals101.com. Gå gennem magasiner og aviser og skær billeder af genstande, steder, livsstil og erhverv samt ord, der motiverer og inspirerer dig, eller skriv og tegne dit eget kildemateriale. Hold bordet på et tilgængeligt sted, så du kan høre det ofte, og ændre kildematerialet efter behov for at holde dig begejstret og motiveret.

Pin
+1
Send
Share
Send