Vægtstyring

Problemer med kurver træning

Pin
+1
Send
Share
Send

Kurver er en kæde af fitnesscenter-franchiser, der giver 30 minutters træning udelukkende til kvinder i et støttende miljø. Kurver-øvelseskredsløbet består af hydrauliske modstandsmaskiner, og kvinder bevæger sig fra den ene til den næste med aerob træning i mellem, som f.eks. Jogging på plads eller ved hjælp af en mini-trampolin. Curves-programmet giver mulighed for motionbegyndere og for kvinder med stramme tidsplaner for at få en træning. Programmet har også nogle ulemper.

Ingen fokus

Kurven træningsprogram kombinerer vægt træning og en kardio træning for at opnå maksimal motion effektivitet på kort tid. Kombinationen kan imidlertid påvirke de effekter, en person kan opnå ved at gøre disse øvelser uafhængigt, som forklaret af bodybuilder og personlig træner Tom Venuto. Performing supersets - en kombination af to øvelser - er mere effektiv end at forsøge at gøre så mange forskellige på 30 minutter, ifølge Venuto.

Ingen ekscentrisk modstand

Hydraulikmaskiner giver modstand, når man trykker på eller hæver vægten (koncentrisk modstand), men ingen modstand indebærer at trække vægten tilbage eller sænke den (ekscentrisk modstand). Dette gør hydrauliske maskiner dårligere end fuldtrækstyrketræning, som forklaret af Venuto. Ekscentrisk øvelse kan forbedre styrke og muskelforøgelse endnu mere end koncentrisk modstand. Full-range modstand øvelse er bedre, når den enkelte bliver mere fit.

Ingen fremgang

Curves-programmet tilbyder også ingen progressive øvelsesmuligheder, når kvinden når et plateau-stadium. En træning taber effektivitet, når kroppen tilpasser sig et bestemt træningsniveau, ifølge Venuto. En bedre træningsrutine ville indebære et bredt udvalg af frie vægte, vægtstapemaskiner og andet udstyr.

Gentagne øvelsesproblemer

Et andet problem med kurver træning indebærer potentialet for overanvendelse skader, ifølge certificeret styrke og konditionering specialist Kyle Battis. Brug af det samme udstyr igen og igen i samme rutine med lidt variation kan føre til bursitis og tendinitis.

Ingen individualiserede planer

Kurver giver ikke en individualiseret træningsrutine, og alle 30 minutters kredsløb er de samme. Ingen instruktører er tilgængelige for at give en omfattende fitnessevaluering for nye medlemmer eller instruktion om at opnå yderligere resultater, som Battis har bemærket. Derudover har kurvesentre ikke en øvelsespecialist, der overvåger aktiviteten.

Mangel på faciliteter

Kurvercentre giver ikke andre faciliteter end omklædningsrum og badeværelser. De har ikke brusere, som nævnt af Kvinders Fitness Secrets. Nogle centre har meget begrænsede timer, som kun at være åbne om morgenen og aftenen. Centrene leverer heller ikke børnepasningstjenester, i modsætning til større fitnesscentre.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Julegjøn med Tarald og Tørris: Trening (April 2020).