Sport og fitness

Topbedømte hjertefrekvensmonitorer

Pin
+1
Send
Share
Send

Overvågning af din puls er en integreret del af et trænings- og fitnessprogram, især når du udfører kardio øvelser eller rutiner. Dens betydning ligger i at måle effektiviteten af ​​træningen. Uanset om dit mål er at vinde en professionel turnering eller bare for at tabe nogle pund, er det vigtigt at blive i din kardiozone. Der er forskellige mærker af pulsmålere til rådighed på markedet, der adskiller sig i deres brug, funktionalitet og kvalitet. At vælge den rigtige for dig kræver lidt forskning og viden om de typer af pulsmålere, der er tilgængelige på markedet.

Uddannelseshjælpemidler

Professionelle atleter bruger regelmæssigt hjertefrekvensmonitorer som træningshjælp til at måle intensiteten af ​​deres træning. Det amerikanske råd for træning tyder på, at måling af din puls kan hjælpe dig med at bestemme, hvad det mest effektive kardiovaskulære træningsprogram kan være for dig. De mest populære navne mærker af pulsmålere omfatter Timex, Polar, Garmin, Mio og Suunto. De fleste er almindeligt tilgængelige i to hovedtyper: brystbælte eller fingerspidsføler. Brystremmodellerne er fastgjort rundt om brystet og sender data trådløst til en armbåndsurmodtager. I modsætning hertil bærer du fingerspids sensormodellen på dit håndled. De bedst vurderede pulsmålere er dem, der er fyldt med funktioner, nøjagtige og nemme at bruge, og måske - afhængigt af din situation og mål - prisen.

Brystbælte-pulsmålere

Brystbælte-pulsmålerne er mere præcise end fingertipmodeller, men også dyrere. De mest troværdige og populære mærker af brystrem modeller inkluderer Garmin FR70, Timex Ironman og Gaiam Touch. Garmin FR70 kan være den bedste hjertefrekvensmonitor, der er tilgængelig på markedet, på grund af dens forskellige funktioner som målehastighed, afstand, brændte kalorier og automatisk omdrejning. Timex Ironman Race Trainer er også et godt valg på grund af dets funktioner som en kronograf, vandmodstand og sporing af generelle fremskridt online. Endelig har Gaiam Touch SE336 nyttige funktioner som zonalarm, kalorier og fedtforbrændt information, hvilket gør det til et smart valg, hvis du bruger skærmen til at hjælpe med dit vægttabsprogram.

Fintertip Sensor Pulsmonitorer

Fingertip sensormodeller kan være mere behagelige og / eller bekvemme for dig. De kræver ikke en kappe rundt om brystet, som nogle kan finde sammenfaldende, og de er generelt mere overkommelige end brystremmodellerne. Suunto Ambit 2 har kompas og højdemåler, som er perfekte til træning på stierne og evnen til at dele data med en række fitnessapplikationer, så du nemt kan spore og gennemgå din træningsplan. Timex Health Touch Plus er vandtæt, hvilket gør det til et smart valg for svømmere eller dem, der ønsker at bruge svømmetur som krydstræning. Det sporer også afstand og kalorier brændt. Mio Alpha tilbyder løbende information på farten, i modsætning til andre stropløs modeller, hvor du skal stoppe for at se hjertefrekvensdataene.

Valg af pulsmåler til dig

Din hjertefrekvens afspejler intensiteten af ​​din træning. Fotokredit: Comstock / Stockbyte / Getty Images

Den stil og mærke af pulsmåler du vælger, afhænger virkelig af dine mål og budget. Hvis du træner hårdt for en bestemt begivenhed eller begivenheder, eller hvis du er på et sportshold og skal forblive øverst i dit spil, kan du overveje at springe til en højere endemodel, der har højere nøjagtighed og flere funktioner. På den anden side, hvis du simpelthen træner for kardiovaskulær fitness og / eller vægtstyring, så kan en mere grundlæggende model, der indeholder kalorieresporing, bare være lige.

Pin
+1
Send
Share
Send