Sundhed

Kan vitaminer øge sexdrev?

Pin
+1
Send
Share
Send

Se fjernsyn i meget lang tid, og du vil se et angreb på markedsføring for recept og naturlige produkter for at forbedre seksuel ydeevne og øge kønsdrevet. Flere og flere mennesker, både mænd og kvinder, søger hjælp, når de oplever et fald i libido. Køn er en naturlig og fornøjelig funktion af kroppen, og der er mange vitaminer, der kan hjælpe med at genoprette balancen og ydeevnen til din sexdrev.

E-vitamin

E-vitamin er en stærk antioxidant, der hjælper med at forbedre omsætningen. Bortset fra selve seksuel lyst er cirkulation den vigtigste komponent af seksuel funktion. De mest almindeligt tilgængelige former for E-vitamin er alpha-tocopherol og gamma-tocopherol, to af de otte forskellige bestanddele af E-vitamin. Se efter kosttilskud, der udnytter både alfa- og gamma-tocopheroler fra naturlige kilder eller implementere flere vitamin E rige fødevarer i din kost Eksempler er nødder, frø, spinat, kiwi, mango, tomat og forskellige typer vegetabilske olier.

C-vitamin

C-vitamin virker i tandem med E-vitamin for at forbedre sexdrevet. Faktisk kræver vitamin E hjælp fra C-vitamin til at opnå nogle af dets kredsløbsfordele i arterierne og på kønsdriften. Citrusfrugter er en af ​​naturens bedste kilder til vitamin C. Hvis du ikke kan tilføje nok C-vitamin med kostændringer, skal du kigge efter et tilskud, der trækker fra naturlige kilder som citrusfrugter.

B-komplekse vitaminer

Vitaminerne B-1, B-2, B-3, B-5 ​​og B-12 kan bidrage til at øge seksuel lyst. Disse typer af vitaminer har direkte indflydelse på blodgennemstrømningen, ligesom vitamin E. Vitamin B-12 bruges ofte til at øge humør og energi i mennesker, der oplever milde depression symptomer. B-12s humørforbedrende fordele er også nyttige i sexlivet.

Zink

Zink er påkrævet til testosteronproduktion, og testosteron er en vigtig bestanddel af seksuel lyst hos både mænd og kvinder. Seksuelt ønske vokser dramatisk, når testosteronniveauerne er lave i begge køn. Fødevarer, der er rige på zink, omfatter spinat, græskarfrø, hvidløg og den klassiske afrodisiakum, østers.

L-Arginin

L-arginin er faktisk en af ​​de essentielle aminosyrer eller byggesten af ​​protein i kroppen. Det virker ved at øge blodstrømmen til de seksuelle organer hos både mænd og kvinder. Vær sikker på at du får nok kvalitetsprotein i din kost, og kosttilskud af L-arginin er også tilgængelige i kapsel- eller flødeformer.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: если не стоит эрекция, есть простатит, эректильная дисфункция? правильное питание+очищение организма (April 2020).