Mad og drikke

Thyroid Medication & Coffee

Pin
+1
Send
Share
Send

Kaffe er en af ​​verdens mest populære drikkevarer, der bruges af millioner som en pick-up om morgenen, i arbejdsafbrud og i slutningen af ​​et måltid. Men hvis du er en af ​​de mange mennesker, der skal tage levothyroxin, et almindeligt foreskrevet thyroid stof, kan din daglige kaffe - især koffein i kaffe - påvirke din krops evne til at absorbere din medicin. Du kan undgå dette problem ved at være meget opmærksom på tidspunktet for din medicin og din morgen kop kaffe.

Thyroid Medication

Den mest almindeligt foreskrevne thyroid medicin er levothyroxin, også kaldet T4 eller skjoldbruskkirtelhormon. Læger bruger dette syntetiske hormon, der sælges under sådanne varemærker som Synthroid og Levoxyl, som supplement til naturlig hormonfunktion hos de personer, hvis thyroider ikke kan fremstille tilstrækkelige mængder hormon. Levothyroxin er også vigtigt for de patienter, der har gennemgået thyroidektomi eller fjernelse af skjoldbruskkirtlen på grund af kræft eller anden sygdom. Dette lægemiddel tages dagligt og er generelt nødvendigt for livet.

Kaffe

Kaffe, enten varm eller is, og med eller uden sådanne tilsætninger som sødemiddel og mælk eller fløde, er let tilgængelig på dagligvarer, restauranter og kaffebarer. Meget af dets popularitet skyldes den mildt vaneformende ingrediens, et bittert smagende stof kaldet koffein. I moderate doser stimulerer koffein nervesystemet og øger opmærksomheden. Kaffe kan endda have sundhedsmæssige fordele, som hjælper med at forhindre sådanne sygdomme som hypertension, kræft og diabetes, ifølge Harvard Medical School. For meget koffein kan imidlertid forårsage hjertearytmi, nervøsitet, irritabilitet og forstyrret søvn.

Levothyroxin og kaffeinteraktion

En sagsrapport, der er beskrevet i European Thyroid Association journal "Hot Thyroidology", siger, at kaffe negativt påvirker tarmens evne til at absorbere levothyroxin. Undersøgelser af personer, der drak kaffe samtidigt med eller kort tid efter at have taget deres skjoldbruskkirurgiske medicin, undlod at opnå normalisering eller undertrykkelse af TSH eller skjoldbruskkirtelstimulerende hormon, niveauer, som de tog stoffet på. Når de samme emner tillod 60 minutter at passere mellem at tage skjoldbruskkirurgisk medicin og drikke kaffe, normaliserede deres TSH-niveauer hurtigt, hvilket indikerede, at deres kroppe med succes havde taget stoffet.

anbefalinger

Levothyroxin er beregnet til at blive taget som en enkeltdosis på tom mave, så de fleste læger anbefaler, at du tager det første ved opståen. Du må ikke spise eller drikke andet end vand i mindst 60 minutter efter at have slukket denne medicin. At tillade så meget tid som muligt mellem at tage levothyroxin og forbruge bindemidler som koffein i kaffe minimerer muligheden for, at thyreoideagentabs absorption reduceres eller kompromitteres ifølge "Pharmacy Times".

Pin
+1
Send
Share
Send