Sport og fitness

Golds Gym XR45 Øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

XR 45, der leveres af Gold's Gym, er en hjemme træningsstation, der har en stak vægt og en række stationer inden for en vertikal enhed. Med de vedhæftede filer og funktioner, som enheden giver, kan du sammensætte en træning, der retter sig mod alle de store muskelgrupper i hele kroppen. Stakken af ​​vægte giver en belastning på op til 210 pund, hvilket skal være passende for de fleste løftere.

Øverste kropsøvelser

De store muskler i din overkrop omfatter din pectoralis major, deltoid, latissimus dorsi, biceps og triceps. På XR 45 kan du udføre brystpresser og brystflyvninger for at arbejde på bryst og skuldre. Drejestationen med overliggende stang giver dig mulighed for at lave latre, der udvikler ryggen. Med den samme overhead bar kan du arbejde dine triceps med triceps pushdowns. En lav trisse kan bruges til skulderpresser eller laterale hævninger for at udvikle dine skuldre. Den lave remskive kan også bruges til at gøre remskive biceps krøller for at isolere dine biceps. En prædikantstation, der tilbydes på enheden, giver dig mulighed for at gøre præsidentbiceps krøller.

Lower Body Exercises

Du kan bruge den lave remskive og benudviklerens vedhæftning til at styrke musklerne i din underkrop, som omfatter glutes, quadriceps, hamstrings, hofteabduktorer og hofteadduktorer. Benudviklingsvedhæftningen giver dig mulighed for at gøre benkrøller til at arbejde med dine hamstrings og benforlænger for at isolere dine quadriceps. Enheden giver også en ankelrem, som du kan fastgøre til den lave remskive for at udføre stående hofteforlængelser til at arbejde dine gluter og stående hofteabduktioner og hofteadduktioner til at målrette mod dine indre og ydre lår.

Træning sikkert

Før hver træning på XR 45, varm op med fem minutters gang eller jogging og en række dynamiske strækninger. Når du starter, skal du bruge en lettere vægt, indtil du styrer øvelsesteknikken og derefter gradvist øge belastningen som dine muskler tilpasser sig. Udfør statiske strækninger efter hver session for at forbedre fleksibiliteten og lette genoprettelsen.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: MULTI GYM Tricep muscle (April 2020).